3dalcorblu-ray lejátszóe-könyvlgolcsóbbatonyxprestigio

Új aloldallal bővült az Olcsóbbat.hu – kezdődik az iskola!

2 Perc olvasási idő

Itt a szeptember, nemcsak az uborkaszezonnak lesz vége, de magának a nyárnak is. Viszont valami folytatódik, mégpedig iskola – a kollégiumszobák megtelnek, a főiskolások és egyetemisták albérletbe költöznek, de még akkor sem árt alaposan felszerelkezned, ha a suli éppen a szomszédban van. Az Olcsóbbat.hu legújabb tematikus aloldala az iskolakezdésre segít felkészülni, hadd ajánljunk néhány terméket, amiknek hasznát veheted a következő hónapokban!

A tanuláshoz manapság elengedhetetlen egy számítógép vagy egy laptop, és ha már beruháztunk rá, természetesen nem árt egy valamirevaló monitor, illetve billentyűzet és egér szett sem. A tanulást persze rendkívül megkönnyíti, ha útközben is tudunk foglalkozni az anyaggal: az e-book olvasók és a tablet PC-k segítségével a könyveid súlyának töredékét kell cipelned, ráadásul bármikor hozzájuk férhetsz! (Persze a kávéfolt ezen is nyomot hagy, nem árt vigyázni!) Ha a digitális megoldásokat nem kedveled, a felszerelésed egyértelműen csak egy nyomtatóval lehet teljes, elvégre sokkal takarékosabb, ha nem fénymásolóba viszed a jegyzeteidet papírra nyomatni.
Ha már a kihagyhatatlan kiegészítőkről beszélünk, meg kell jegyezzük, hogy egy számológép már a középiskolában is elengedhetetlen kellék, a lustábbaknak pedig jegyzetelés helyett diktafont ajánlunk, a még lustábbaknak pedig egy pendrive-ot: azt oda lehet adni a csoporttársnak, majd ő ráteszi az anyagot. Az aloldalon ezen kívül számtalan kategóriából lehet válogatni: itt a füzetektől kezdve a játékkonzolokon át egészen a vasalókig mindent megtalálsz, és bizony hidd el, egyik-másikra szükséged is lesz a közeljövőben!
Ahogy a nyári oldalon, úgy ezúttal sem maradnak a látogatók nyeremények nélkül! Olvasd el a játékunk szabályzatát, majd iratkozz fel az Olcsóbbat.hu hírlevelére, és máris indulhatsz az értékes nyereményekért. Az első héten egy Canon EOS 1000D kit 18-55 fényképezőgépet, a másodikon egy Samsung LE-32D550 típusú LCD TV-t, majd a harmadikon egy Samsung Galaxy Tab P1000 tablet PC-t fogunk kisorsolni. Jó böngészgetést, sok sikert kívánunk, és persze egy kalappal az iskolához!

Ajánlott bejegyzések
e-kereskedelemmosógépolcsóbbatOnline vásárlás

Hogyan válasszunk mosógépet?

3 Perc olvasási idő
Azt gondolnánk, a világ legegyszerűbb dolga mosógépet venni, hiszen a legfontosabb a választás kapcsán, hogy jól mosson az eszköz. A helyzet azonban ennél összetettebb és jó, ha néhány szempontot bizony megfontolunk akkor, amikor kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb mosógépet.
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
olcsóbbatOnline vásárlás

Az online rendelés előnyei a személyes vásárlással szemben

3 Perc olvasási idő
Fejlődő világunkban, ahol egyre több dolog történik az online térben, jócskán felértékelődött az online végezhető vásárlások jelentősége. Mint mindennek, ennek is megvannak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük