appletablet pc

Tablet újdonságok – mi várható 2013 végéig?

1 Perc olvasási idő
appletablet pc

Tablet újdonságok – mi várható 2013 végéig?

1 Perc olvasási idő

Apple iPadek | Androidos tabletek | Windows 8 táblagépek
Már csak 67 nap van hátra ebből az évből, de tablet fronton még rengeteg újdonságot és izgalmakat tartogat 2013!

Ahogyan közeledik az év vége, sorra dobják piacra a gyártók a legújabb tabletjeiket. Érthető, hiszen senki sem akar lemaradni a jól jövedelmező karácsonyi szezonról.
Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung-Galaxy-Note-101-2014e

A Samsung legújabb gyöngyszeme, a Galaxy Note 10.1 2014 edition a neve ellenére már a boltokban.  Négymagos processzor hajtja, 3GB RAM található benne és 2560 x 1600 px felbontású a kijelzője.
LG G Pad 8.3

LG_G_Pad

Az LG a G Pad 8.3-mal próbálja meg felvenni a versenyt a tabletek piacán. Szintén négymagos processzor található a készülékben, amelynek full HD (1920 x 1200 px) a kijelzője.
Sony Vaio Tap 11

Sony_Vaio_Tap_11

A Sony Vaio Tap 11 szintén friss szereplő. A Windows 8 operációs rendszerének és Core i5 processzorának köszönhetően a szintén idénre várható Microsoft Surface Pro 2 legkeményebb kihívója lehet. Az biztos, hogy vékonyabb és kevesebb a súlya, mint a Surface Pro 2-é lesz.
Mi várható még?

Az októberben megjelent tabletek sem a futottak még kategória, de az igazi nagyágyúk még csak ezután várhatóak. Az Apple már bejelentette az iPad sorozat legújabb tagjának, az iPad Air érkezését, amely 20 százalékkal vékonyabb, mint az iPad 4 és mindössze 7.5 mm vastagságú. A kisebb kijelzőjű iPadbe, az iPad mini 2-be 2048 x 1536 felbontású retina képernyő kerül, ráadásul 128GB-os változatban is kapható lesz.
Még idénre várhatóak a Google új referencia tabletjei, a Nexus 7 utódjaként a Nexus 8, valamint a Nexus 10 friss verziója is. Érkezik még új Acer tablet is, de a HP az Asus és a Lenovo szintén tartogat gyöngyszemeket.

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük