nokiatelefon

Nokia Okostelefonok

1 Perc olvasási idő
nokiatelefon

Nokia Okostelefonok

1 Perc olvasási idő

Azt mondják, a Nokia E szériája az „üzleti felhasználóknak” készül, pedig nem kell öltönyt hordani ahhoz, hogy valakit a számítógéptől távol is érdekeljenek az emailjei. Exchange kliens persze nem kell mindenkinek, de a 3G és a teljes értékű böngésző viszont bármikor jól jöhet.

A következőkben a 2006-óta létező E (azaz enterprise) széria jelenleg kapható tagjait vesszük szemügyre. A E90 kommunikátoron kívül, mindegyik telefon 240×320 pixeles kijelzővel rendelkezik, bővíthető microSD kártyával, képes 3G-n és WIFI-n keresztül is csatlakozni és Symbian operációs rendszert futtat. Az E51-en kívül mind tartalmaz GPS modult is, így akár a Google Maps-el, akár a telefonokkal adott Nokia Maps-el is navigálhatunk.

Nokia E51

Nokia E51

A széria belépő szintű modellje, alig száz gramm, kijelzője csak két hüvelykes, így viszont nagyon szép és éles képet mutat.

Nokia E51 árak

Nokia E66

Nokia E66

Szétcsúsztatható, 2,4 hüvelykes kijelzővel szerelt modell.

Nokia E66 árak

Nokia E71

Nokia E71

Az egyik legnépszerűbb E szériás telefon, teljes QWERTY billentyűzettel a kijelző alatt. Kijelzője 2,4 hüvelykes, de fekvő állású.

Nokia E71 árak

Nokia E75

Nokia E75

A legújabb modell. Szétcsúsztatható – mint az E66-os –, de nem lefelé, hanem oldalra, és teljes QWERTY billentyűzet rejtőzik a kijelző alatt.

Nokia E75 árak

Nokia E90

Nokia E90

A szétnyitható kommunikátorban négy hüvelykes, 800×352 pixeles kijelző és teljes QWERTY billentyűzet található.

Nokia E90 árak

Ajánlott bejegyzések
mobiltelefonnokia

Új Lumiákkal készül karácsonyra a Nokia

3 Perc olvasási idő
A Nokia Lumia sorozat | Nokia okostelefonok | Windows Phone mobilok A Nokia a jövőben is számol a tavaly bemutatott Lumia-sorozattal. A…
mobiltelefonnokia

Nokia 808 PureView mobiltelefon – dobd ki a fényképeződet!

3 Perc olvasási idő
Nokia okostelefonok | Fényképezős mobiltelefonok | MP3-lejátszós mobilok A Nokia mostanában úgy próbálkozik, mint egy kezdő, szárnypróbálgató cég. Ami nem csoda, ha…
játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő
Gyerekjátékok széles választéka | Játékkonzolok hozzáférhető áron | Ajándékok a család nőtagjainak A húsvéti bevásárló listán a tojás és a sonka mellett…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük