olimpiatelevízió

Ne maradj le egyetlen aranyról sem!

3 Perc olvasási idő
olimpiatelevízió

Ne maradj le egyetlen aranyról sem!

3 Perc olvasási idő

Hordozható TV-k | Kis méretű netbookokMűholdas beltéri egységek
Javában zajlik a 2012-es olimpia Londonban. A minden ízében eddigi legnagyobb nyári ötkarikás játékok során több mint 200 ország legjobbjai mérik össze erejüket a legkülönbözőbb egyéni és csapat sportágakban.
Saját hazánk mellett persze mind szurkolunk még más kedvenceinknek is, ám az olimpiával mégis van egy kis gond. Senki sem veszi figyelembe a játékok során, hogy az újkori sportrajongóknak bizony munkahelye is van, ami az ókori görögökkel ellentétben kevésbé tolerálja, ha a munka helyett a játékokra figyelünk. És lássuk be, a rövid összefoglalók és ismétlések közel sem olyan izgalmasak, mint az eredeti meccsek.
De mit lehet tenni, ha egyszer a munka az úr, és keveseknek adatik meg a szabadság, hogy élőben nézhessék vagy legalább valós időben kövessék nyomon a meccseket? Nos, ma már szerencsére a technika sokat segíthet abban, hogy egy kis kompromisszumot kössünk és megtartsuk az állásunk, majd megnézzük az összes játékot, ami minket érdekel az elkövetkező három hétben.

Digitális tévézés

Samsung ue32 eh5000 smart led tv

Ma már több kábel tévé szolgáltató is kínál az ügyfeleinek digitális tévézési lehetőségeket. Ennek hála egyszerűen egy média box és egy jó tévé segítségével bármikor megállíthatjuk, visszatekerhetjük vagy akár fel is vehetjük az általunk kiválasztott adást. Majd mikor már lesz időnk, akkor csak kiválasztjuk az eltárolt filmek közül és kényelmesen végig nézzük bármelyik olimpiai meccset, ha úgy tartja kedvünk.

DVR

A digitális felvevők persze már hamarabb megjelentek a piacokon, mint ahogy az IPTV ötlete kipattant a szolgáltatók fejéből. Ezeknek persze megvan az a hátránya, hogy a reklámokat a felvétel végén nekünk kell majd manuálisan kivágnunk az anyagból, ha éppen meg szeretnénk majd tartani a felvételt. De ezekkel is tökéletesen rögzíthetjük az élő adásokat, ha előre beállítjuk, hogy hány órától hány óráig vegyenek fel.
Azonban arra mindig számítsunk, hogy a közvetítések, filmek, stb. csúszással kezdődhetnek a kiírtakkal ellentétben. Így mindig hamarabb kezdjük és később fejezzük be a felvételt, mint ahogy azt a tévéújság írja.

Internetről rögzítés

Ha esetleg nektek a fent említett módszerek túl ósdiak és inkább egy techesebb utat választanátok, akkor ma már a netről akár a saját laptopunkra is felvehetünk szinte bármilyen adásokat. Ehhez elég beszerezni egy digitális műholdvevőt vagy még egyszerűbb egy dekodert, aminek a segítségével nem csak tévé adásokat lehet majd nézni, de a notebookon akár rögzíthetők is lesznek ezek.
Idén tehát biztos nem kell attól tartani, hogy a legszebb gólokról és küzdelmekről lemaradnánk a páston vagy a vízben, mert csak rajtunk múlik, hogy mikor és mennyi pillanatot rögzítünk ezekből a pillanatokból.

Ne maradj le egyetlen eseményről sem!

Samsung UE32EH5000WXXH Smart TV Samsung UE32EH5000WXXH Smart TV legjobb ajánlat (az összes okostelevízió)
Samsung Galaxy Tab 2 8GB táblagép Samsung Galaxy Tab 2 8GB táblagép legjobb ajánlat (még több Androidos tablet)
Opticum HD-T80 digitális felvevő  Opticum HD-T80 digitális felvevő legjobb ajánlat (további digitális felvevők)

Ajánlott bejegyzések
televízióvideókamera

Okoskütyük a CES 2014-ről

2 Perc olvasási idő
Népeszerű okostelefonok | TOP 20 tablet | Okosórák Lassan véget ér Las Vegasban a világ talán legnagyobb elektronikai és technológia vására, a…
televízió

5 tévé, amelyik tuti élményt nyújt

2 Perc olvasási idő
Plazma tévék | LED LCD tévék | Smart tévék Közeleg a Karácsony és jövőre foci-vb-t rendeznek, ezért sokak számára napirenden van a…
televízió

A tévék is okosodnak

4 Perc olvasási idő
Smart TV-k széles választéka | WiFi kapcsolatra képes TV-k | Full HD tévék Több ízben is foglalkoztunk már tévékkel a blog keretein…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük