El kell fogadnunk, hogy egy bizonyos életkor fölött nehéz rávenni szüleinket, nagyszüleinket a mobiltelefonok használatára. Túl sok a funkció, túl kicsik a billentyűk, nehezen látható a kijelző… Az Emporia Telme C 95-öt pontosan a hozzá nem értő, idegenkedő, esetleg idősebb felhasználók számára tervezték!

Emporia Telme C 95 mobiltelefon

Az olcsobbat.hu telefonjai között van sok szebb, okosabb, csillogóbb, mint az Emporia Telme C 95, de egyvalamiben biztos ez a készülék vezet: a hatalmas számgombok, az egyszerű, de óriási karaktereket megjelenítő kijelző és a hihetetlenül egyszerű kezelés miatt annak a korosztálynak ajánlhatjuk, akik eddig hallani sem akartak a mobiltelefonról.

A beállítások és a menü is zseniálisan egyszerű és egyértelmű, de ha ezt az unoka állítja be az első használat előtt, akkor a nagyinak már ezzel sem kell törődni. A billentyűzár vagy az SMS írás egy-egy jól elkülöníthető gombon kapott helyet, hogy ezt se menüből kelljen keresgélni. A csengőhang akár a fülbántóan hangos szintig felsrőfolható halláskárosultak számára, és a rezgés ereje is mozgásba hozza a dohányzóasztalt. Én már tudok is pár célszemélyt egy Emporia Telme C 95 számára a családban…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.