appleiphonetelefon

Mégis iPhone

1 Perc olvasási idő

Mint arról már korábban is írtunk, az Apple-nek komoly gondjai akadtak a nyár elején bevezetendő új okostelefonjának, az iPhone-nak a nevével: az ugyanis a hálózati eszközöket forgalmazó óriás Cisco tulajdonában volt, aki az Apple bejelentése után azonnal pert is indított. Sajtóközleményeiben a Cisco hangsúlyozta, hogy nem a pénz miatt terelik jogi útra az ügyet, hanem azért, mert az almás cég a bejelentéssel a kettejük közt elindult egyeztetési folyamatot tűrhetetlen és rosszindulatú módon felrúgta.

A felháborodott hangvételű kommünikék után most furcsának tűnhet, de igazából senki nem számított másra: az Apple és a Cisco bejelentette, hogy egy hónap pereskedés után a bíróság falain kívül megegyeztek egymást közt. A hálózati óriás a névhasználat jogának átadásáért cserébe feltételül szabta a „széleskörű együttműködési lehetőségek fokozott kutatását a cégek termékei között a biztonság és a magán- és üzleti kommunikáció területén”.

PR-ízű, menedzser-szagú, de tény: szép szavak; bár minden multimilliárdos cég így rendezné ügyes-bajos dolgait. Mindenesetre egy a lényeg: az iPhone bizony tényleg iPhone lesz.

Link: A Yahoo híradása

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük