fényképezőfujifilmnetgearolcsóbbatútelválasztóvezeték nélküli

Megbízható bolt kutatást indított az Olcsóbbat.hu

Az internet sok tekintetben megkönnyíti a vásárlást, elvégre a felhasználók nem csak több információhoz jutnak hozzá a kiszemelt termékkel kapcsolatban, de maga a folyamat is lényegesen kényelmesebb: nem kell elcammogni a boltba, kihozzák az árut helyettünk a futárok. Persze a személyi kontaktus hiánya miatt nem meglepő, ha valaki bizalmatlan az online vásárlással szemben – az Olcsóbbat.hu új megbízható bolt kutatása ezen a téren szeretne segíteni.

A kutatás lényege, hogy az oldal úgynevezett mystery-shopping vizsgálattal ellenőrzi a partnereit, melynek keretében a SMartResearch független kutatócég képzett kérdezőbiztosai próbavásárlásokat hajtanak végre azoknál. A kiindulópontot az Olcsóbbat.hu oldalon kiválasztott termék jelenti, ezután a törvényi kötelezettségek meglétének, a honlap áttekinthetőségének, az árak egyezésének ellenőrzése következik. A tesztvásárlások során megrendelik a termékeket, vizsgálják a kiszállítás pontosságát és minőségét, illetve a visszaváltás időn belüli lezajlását, majd a szakértők értékelik a folyamatot, amiért cserébe kiérdemelhető az Olcsóbbat.hu 100% megbízható bolt logó.

Természetesen nem csak egyszerű plecsniről van szó: az Olcsóbbat.hu külön kiemeli a megbízható partnereit, továbbá minden résztvevő üzlet személyre szabott összefoglalót kap, melyben objektív tanácsokat és megállapításokat olvashat arról, hogyan fejlesztheti tovább internetes áruházát. A kutatás évente több alkalommal kerül megrendezésre, a partnereknek jelentkezniük kell a vizsgálatra – ez esetben az Olcsóbbat.hu jelezni fogja, hogy mikor várható a próbavásárlás.

Mindezzel nyilvánvalóan a vásárlók nyerik a legtöbbet. A kutatás segítségével megbízható, kipróbált boltok árui között válogathatnak, így semmi esetre sem érheti őket meglepetés, ha online vásárlásra adják a fejüket. Mint említettük, az internetes rendelés rendkívüli kényelmet biztosít: már csak a vásárlók bizalmára és az üzletek megbízhatóságára van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.