hardverhpjátékokkiegészítőmédialejátszómonitormultifunkciósnyomtatótintasugaras

Kormányozz Momóval – Logitech MOMO Racing Force Feedback

1 Perc olvasási idő
hardverhpjátékokkiegészítőmédialejátszómonitormultifunkciósnyomtatótintasugaras

Kormányozz Momóval – Logitech MOMO Racing Force Feedback

1 Perc olvasási idő

Nemsokára itt a választás, én mégis egy másfajta kormányt ajánlanék – a Logitech MOMO Racing Force Feedback egy remek játékvezérlő, amely a vezetés élményéhez leginkább hasonló érzést tud átadni a PC-s játékosnak is.

Logitech MOMO Racing Force Feedback - olcsobbat.hu

Autós játékokat persze lehet billentyűzettel is játszani, ám az igazi mégis a kormány. Abból sem mindegy, milyet használunk – a Logitech MOMO Racing Force Feedback egyrészt gumiborítású, így nem csúszik rajta a kéz. Versenypedálokkal nem csak a kormányt, de a gáz-fék funkciókat is irányíthatjuk, a valóságérzet pedig a force feedback (tehát a műterhelés) funkció miatt érezhető, ilyenkor a képernyőn látható rázkódásokat, ütközéseket a kormányon is átérezhetjük. Hat programozható gombot pedig mi magunk konfigurálhatunk az irányjelzéstől a kürtig.

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük