cd-dvdhardverhordozhatómicrosoftolcsóbbatwebkamera

Hordozható DVD-író: LG GP08NU20 SLIM

1 Perc olvasási idő
cd-dvdhardverhordozhatómicrosoftolcsóbbatwebkamera

Hordozható DVD-író: LG GP08NU20 SLIM

1 Perc olvasási idő

Ki tudja, mikor és hol kell villámgyorsan megírnunk egy CD-t vagy egy DVD-t, és vajon van-e normális író abban a gépben, ami épp akkor elénk kerül? Ez mind nem probléma, ha lapul nálunk egy LG GP08NU20 SLIM hordozható DVD-író.

LG GP08NU20 SLIM hordozható DVD-író - olcsobbat.hu

Az USB2.0 kapcsolattal működő LG GP08NU20 SLIM sebességén észre sem fogjuk venni, hogy nem a gép belsejében foglal helyet. 48-szoros sebességgel írhatunk CD-t, DVD-ket pedig akár 8-szorosan készíthetünk, természetesen a dupla rétegű változatokat is támogatva. Mindemellett igen vékony és stílusos, ezért bárhová elfér és az asztalra kitéve is irigykedni fognak rá.

Ajánlott bejegyzések
e-kereskedelemmosógépolcsóbbatOnline vásárlás

Hogyan válasszunk mosógépet?

3 Perc olvasási idő
Azt gondolnánk, a világ legegyszerűbb dolga mosógépet venni, hiszen a legfontosabb a választás kapcsán, hogy jól mosson az eszköz. A helyzet azonban ennél összetettebb és jó, ha néhány szempontot bizony megfontolunk akkor, amikor kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb mosógépet.
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
olcsóbbatOnline vásárlás

Az online rendelés előnyei a személyes vásárlással szemben

3 Perc olvasási idő
Fejlődő világunkban, ahol egyre több dolog történik az online térben, jócskán felértékelődött az online végezhető vásárlások jelentősége. Mint mindennek, ennek is megvannak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük