Uncategorized

Ha az orrodnál fogva vezet – 3. rész

3 Perc olvasási idő
Uncategorized

Ha az orrodnál fogva vezet – 3. rész

3 Perc olvasási idő

Népszerű parfümök férfiaknak | Férfias illatok a mindennapokra | Jó áron kínált férfiparfümök
Ha egy nő úgy illatozik, mint egy virágoskert, az nem furcsa, inkább egy kicsit elvárás. Azonban a férfiaknál is vágykeltő fegyver lehet egy jól megválasztott illat… Mint tudjuk, a nők többsége kiváló szaglással rendelkezik. Legyen szó kellemetlen vagy kellemes illatokról, a legtöbb nő szinte azonnal megérzi és különböző folyamatokat, gondolatokat indít el a fejében, testében.

Az illatok valahogy egy mélypontot birizgálnak meg bennünk, nőkben. Sokszor kötünk emlékeket illatokhoz, a naplónk mellett. Elég megéreznünk a nagyi sütijének, a baráti körben újonnan született kisbabának vagy éppen a kedvesünknek az illatát és máris egy csodás világba kerülünk.
Ahogy a frissen sült kenyér illata képes minket diéta idején is becsábítani a pékségbe, úgy egy férfin egy csábító illat is képes minket sarkon fordítani, még akkor is, ha maga a férfi nem feltétlenül álmaink hercege. Hogy miért van ez? Ösztönök. Ha jó az illata valaminek, akkor az csak finom, tápláló, biztonságos és kellemes lehet, legalábbis az ösztöneink ezt fogják súgni nekünk.
Nem csak a nők szeretnek az újévben új dolgokat kipróbálni. A férfiaknak is ajánlott, hogy időnként változtassanak. Apró, de lényeges változás lehet egy új illat, amit azért nem árt óvatosan kezelni. Ugyanis nem mindegy, hogy mit és hová fújnak, na meg persze, hogy milyen illatot. Nem csak a nőkre igaz, hogy sok parfümöt kell kipróbálni, míg megtalálják az igazit. A parfüm a férfiak esetében is egyénien működik. A parfüm illatanyagai ugyanis nem egyformán reagálnak két férfin sem. Míg a pasid haverja istenien fog illatozni, lehet, hogy rajta inkább egy mosdó illatosítóként fog hatni ugyanaz a parfüm. Ez a kémia.
Míg a nők esetében az édes, virágos és gyümölcsös illatok népszerűek, addig a férfiak jobban járnak, ha a minél természetesebb illatoknál maradnak, némi friss, férfias felhanggal kiegészítve. Lássuk, kedves urak, hogy mit ajánlhatunk nektek!

Ha az orrodnál fogva vezet - 3. rész - olcsobbat.hu

No.1. – a 21. századi Gentleman
Tom Ford a 21. századi úriember megtestesítője. Tudja, hogy egy férfi miként maradhat igazi férfi rohanó világunkban, és éppen ezért nem csak öltözteti férfitársait, de ha kell, akkor illatfelhőbe is vonja őket. Ha szereted a citrusos, friss illatokat akkor Tom Ford a te választásod.
No.2. – Ha több van benned, mint ami látszik
D&G brutális erejű parfümöt dobott a piacra tavaly, La Force néven. Ez a parfüm azoknak a férfiaknak készült, akiket mindig egy kis misztikum övez. Ők a látszólag megközelíthetetlen, tökéletes pasik, akikről minden lány és nő álmodozik. Ha szereted a kicsit fűszeres illatokat, akkor ezt érdemes kipróbálnod.
No.3. – Egy kora tavaszi randevúra
Ha egy kora tavaszi randevún szeretnéd a még nem nyíló virágok illatát becsempészni a borsmenta frissessége mellé, akkor a DSqaured férfias illatai megadhatják neked ezt.
No.4. – Atlétáknak
Ha mindened a sport és a mozgás, akkor az angol Burberry tudja, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy önmagad lehess akár egy öltönyben, akár melegítőben a pályán. A Burberry Sport a gyömbérrel, grapefruit és fás felhangokkal tökéletes, friss illatot nyújt bármilyen élethelyzetben. Csak arra kell vigyázni, hogy a pályán a nők ezek után ne csak utánad szaladjanak.
No.5. – Csábító
Narciso Rodrigez megalkotta az egyik legférfiasabb parfümöt, amely lényegében egy tesztoszteron bomba. Ezt megérezve valószínűleg nem lesz nő, akinek ne egy forró éjszaka képe rajzolódna ki a fejében, ha megérzi rajtad ezt az illatot…

Ajánlott bejegyzések
hűtőgépUncategorized

Hűtőd a konyhád lelke, így nem mindegy, milyet választasz otthonra!

1 Perc olvasási idő
Most tervezed álmaid konyháját? Vagy éppen felújítanád a régit? A tökéletes konyha alapvető velejárója egy szuper hűtő, hiszen ételeid és italaid tárolása…
kávéfőzőUncategorized

Élvezd ki a reggeleket egy többfunkciós kávégéppel!

1 Perc olvasási idő
Tudtad, hogy mindennapjaidat nagyban befolyásolja, hogy elfogyasztott kávédat milyen körülmények között és hogyan készíted, illetve fogyasztod el? A kávézás kultúrája mára teljesen…
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük