Uncategorized

Az öt legjobb női parfüm

2 Perc olvasási idő
Uncategorized

Az öt legjobb női parfüm

2 Perc olvasási idő

Női parfümök kedvező áron | Kellemes női illatok a mindennapokra | Népszerű női parfümök
Ha az orrodnál fogva vezet – 2. rész
Egy nő szépségéhez hozzátartozik az is, hogy mindig kellemes illat lengje körbe. Ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy valaki átitatja a ruháit egy olcsó kölnivel, aminek az illatát végig húzza az egész házon, utcán. Ez egy finom hírnök arról, hogy az illat viselője ott járt. Nyomot hagy egy nő után. De, hogy ez a nyom pozitív vagy negatív az csak a választásunkon múlik.

Fontos, hogy jól és megfontoltan válasszunk parfümöt, amiről már beszéltünk korábban. Ha azonban megtaláltuk a hozzánk illő illatot, akkor ragaszkodjunk hozzá hosszú ideig. De ne örökké. Figyelembe kell vennünk ugyanis, hogy az az illat, ami csábítóvá tehet egy fiatal nőt, egy idősebb hölgy esetében már inkább furcsán hathat. De igaz ez fordítva is. Kevés 30 év alatti nőnek állnak jól a nehéz, fűszeres illatok.

Az öt legjobb női parfüm - olcsobbat.hu

No. 1. – Csoki-őrülteknek
Thierry Mugler parfümjei jó választásnak bizonyulhatnak azoknak, akik szeretik az édes, bonbonra emlékeztető illatokat. Ha párotok ilyen, akkor biztos, hogy a csoki helyett Titeket fog a legszívesebben megkóstolni.
No. 2. – A szexi parfüm
Ez a hölgy 1947-ben debütált a nagyközönség előtt és azóta is töretlen a sikere férfiak és nők körében. Mindenki rá akarja tenni a kezét, aki csak egyszer is a közelébe került. A nők viselni akarják, a férfiak meg szaladnak utána… Hogy ki ő? Miss Dior. A parfüm, melytől szinte minden nő szexisnek érzi magát. Nem is csoda, hiszen ez egy kifejezetten virágos illat, ám nem minden él nélkül. Benne van a nő édessége és a csábítás ígérete.
No. 3. – Fűszer varázs
A mondás szerint a jó borhoz idő kell. Nos, vannak parfümök, melynek viseléséhez szintén idő kell, mert egy fiatal nő például nem tudja úgy viselni, mint egy tapasztalt, érett asszony. Ilyen a Lancome Miracle-je is, mely fűszeres illatával messzi tájakra repít gondolatban. Talán első alkalommal nem fog mély nyomot hagyni bennünk, de ha hosszabb ideig vagyunk kitéve a hatásának, mondjuk egy randevú alkalmával, akkor nincs az a férfi, akinek ne kalandozna el a képzelete.
No.4. – Mindened a szabadság és folyton rózsaszínben látod a világot
Ha mindenki egy vidám, mosolygós tavasztündérnek ismer, akkor a gyümölcsös illatok illenek hozzád igazán. Valentin-nap alkalmából pedig nincs is jobb választás, mint Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh parfümje, mely nem csak illatával csábít.
No. 5. – Rock Princess
Ha mindened a divat, stílus, egyéniség, mindez minőségi kivitelben, akkor Vera Wang, napjaink egyik legünnepeltebb divattervezője, Neked találta ki legújabb parfümjét a Preppy Princess-t. Vigyázat, aki ezt viseli, az felejtse a szekrény mélyén a formátlan pólókat és tornacipőt.

Ajánlott bejegyzések
Uncategorized

Jól csak a szívével lát az ember.

1 Perc olvasási idő
Tekintse meg hírlevelünk termékajánlatát ide kattintva. “Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” Antoine de Saint-Exupéry, A Kis Herceg című regényének gyakran idézett mondata…
Uncategorized

Spórolni tudni kell!

9 Perc olvasási idő
Megtakarítás okosan Gyakran kerülünk választás elé vásárlásaink során, és sok esetben érzelmi alapon hozunk döntést. Megvegyük most? Mikor látjuk, hogy csak pár…
Uncategorized

Házi kedvenc magazin

12 Perc olvasási idő
Aki barátot talál… …kincset talál. És aki az állatot szereti, bizony vágyik rá, hogy kedvencét maga mellett tudhassa. Persze nem árt, ha…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük