activisionkiegészítőkonzolmicrosoftmotorolanintendotablet pctelefonvideojátékzte

Ez a kamasz fiad leghőbb karácsonyi kívánsága!

3 Perc olvasási idő
activisionkiegészítőkonzolmicrosoftmotorolanintendotablet pctelefonvideojátékzte

Ez a kamasz fiad leghőbb karácsonyi kívánsága!

3 Perc olvasási idő

Ha kamasz van a családban, bizony némi töprengést igényel, hogy mivel is lepjük meg őt karácsonyra, hiszen egy 13 és 18 év közötti fiút sajnos már nem nyűgöz le úgy egy doboz Lego vagy egy távirányítós kisautó, mint mikor még egészen kicsi volt. A jó ajándék megtalálásában sokat segíthet, ha van némi fogalmunk róla, hogy mivel is tölti a szabadidejét egy mai kamasz, mi az, ami ma igazán trendinek, és menőnek számít egy fiús társaságban.

A jó ötletekből pedig, talán több is van, mint azt hinnénk, és ehhez elég, ha csak arra gondolunk, hogy például a technikai kütyük is miként csavarják ujjaik köré a XXI. század emberét. Ámbátor, hogy a választást megkönnyítsem, íme, az 5 legtökéletesebb karácsonyi ajándékötlet.

Motorola Defy mobiltelefon - olcsobbat.hu

A technikai okosságok korában, talán nincs is már olyan kamasz, akinek a szobájában ne bújna meg valahol egy Xbox 360. Persze azoknak, akiknél mégsem lapul egy a sarokban, ez már önmagában is tökéletes ajándék lehet, de azon Xbox fanoknak is tudunk még meglepetést okozni, akik az Xboxozást már kezdik elunni. Az Xbox fejlesztői ugyanis egy vadonatúj és maximálisan családbarát újdonságot fejlesztettek ki, a Kinectet, ami egy olyan új technológiát képvisel, amiben már nincs többé szükség a kontrollerre, mert a kontroller, már Te magad lehetsz. A Kinect ugyanis, egy mozgásérzékelő segítségével lehetővé teszi, hogy testestül, lelkestül eggyé váljunk a játékkal, és a karakterünk bőrébe bújva, felváltva ugráljunk a szoba közepén, vagy akár üssünk és rúgjunk egy labdát, amíg véget nem ér a játék. És mivel az Xbox arra hegyezte ki újítását, hogy ne csak a kanapén fetrengve nyomogassák a fiatalok a kontrollert, hanem végre meg is mozduljanak a játékhoz, így már a szülőknek sem lehet egy rossz szavuk sem ellene.

S ha már Xbox, akkor ott a program is hozzá, mint például az 16-18 éves korosztály számára már vállalható, legújabb Call of Duty: Modern Warfare 3 játék, érdekességként pedig ajánlhatjuk a kicsivel korábbi, ám még mindig sláger Nintendo által gyártott, videojáték konzolt, a mozgás érzékelős Wii-t. Utóbbi azért lehet jó ajándék, mert a kézben tartott eszközzel végzett háromdimenziós mozgások, nagyban hozzájárulnak a négy fal közötti aktív testmozgáshoz.

Egy másik, a szülők számára minden bizonnyal meglepő ajándékötlet lehet egy tablet. Mert hiszitek vagy sem, ezek a táblagépek legalább annyira le tudják kötni egy 13-15 éves gyerek figyelmét, mint egy érett felnőttét. S hogy miért? Mert a gyerekek szeretik a rajta lévő, különböző – és megjegyzem, jórészt készségfejlesztő és vizuális érzékeket javító – játékokat, mert érdeklik őket a különböző, színes grafikai megjelenítések. Ráadásul, mivel hordozhatóak is, így már egyetlen jó játék kedvéért sem kell többet az asztal fölött görnyedniük, ami ugye az egészséges testtartásukra nézve is igencsak ártalmas.

A felnőttkor küszöbén járva, jó ajándék lehet még egy nem túl drága okostelefon is – mondjuk egy Motorola Defy vagy egy ZTE Blade –, amin a temérdek képességarzenál mellett, fénysebességgel repeszt az Angry Birds összes epizódja, és az egyik legtrendibb mobilkészülék is egyben.

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
játékokkonzollogitechnintendoplaystationvideojátékxbox

Konzol körkép - hogyan játszunk ma?

6 Perc olvasási idő
Az utóbbi időben ugyan virágkorukat élik a retro konzolok, mi most mégis inkább a mai korszak éllovasait vesszük nagyító alá. Sőt, abból is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük