alcatellgmotorolanokiasonyericssontelefon

Ennél olcsóbb okostelefont úgysem találsz

3 Perc olvasási idő
alcatellgmotorolanokiasonyericssontelefon

Ennél olcsóbb okostelefont úgysem találsz

3 Perc olvasási idő

A technika adta lehetőségekkel élni kell. Ha megtehetjük, hogy veszünk egy okostelefont és ki is használjuk minden funkcióját, mert jól jön a GPS a nagyvárosban, nem kell külön mp4-et magunkkal hordani, hogy zenét tudjunk hallgatni vagy filmet tudjunk nézni. Esetleg az irodai funkciókért rebegünk hálaimát, akkor mindenképpen érdemes beruházni egy ilyen kis technikai csodába.

Persze az igénnyel és a vásárlási hajlandósággal sokan egyetértenek, de a következő lépésben a legtöbbeket vissza is rettenti a horribilis összeg, amiért az ismertebb márkákat és dizájnokat forgalmazzák. Pedig most karácsonykor férjünk, pasink, barátnőnk, feleségünk, esetleg gyermekünk biztos örülne egy multifunkciós készüléknek. Éppen ezért mi egy kis felfedező túrára mentünk, hogy megtudjuk, mennyiért tehetünk a karácsonyfa alá egy okos készüléket.

Kezdjük a legelején! Lássuk, hogy mennyire kell kinyitni a pénztárcát! Arról azért előre szólunk, hogy ne essetek hanyatt a döbbenettől.

Ennél olcsóbb okostelefont úgysem találsz - olcsobbat.hu

Alcatel OT-710

A piacon a jelenleg legolcsóbb, okostelefonként működő készüléket az Alcatel gyártja. Az érintőképernyős, mp3 és mp4 lejátszására alkalmas kis gépezettel bármikor megoszthattok egy lájkot a Facebookon keresztül. Ám hátránya, hogy GPS nincs benne.

Motorola Wilder

Ha nem tudsz a net nélkül élni, és még a gépedtől távol is csak a virtuális világhálón lógnál, akkor a Motorola Wilder-ja egy igen jó kezdő gépnek számít ezen a téren. Tökéletesen alkalmas videók, zenék lejátszására vagy felvételére, fényképezésre és a net böngészésére. Memóriája 32 GB-ig bővíthető, így akár több órányi szórakoztató hanganyaggal is felszerelkezhetsz, ha útnak indulsz hazafelé a téli hidegben, miközben garantáltan mindig elérhető leszel.

LG P350 Optimus Me

Mondhatnánk úgy is, hogy eggyel nő a tét. De csupán arról van szó, hogy az okosok között az LG már nem csak érintőképernyővel, mp3 és mp4 lejátszási képességgel, videó felvételi lehetőséggel rendelkezik, hanem Androidos operációs rendszere lehetővé teszi a 3G-s internetkapcsolatot is a mobilon keresztül. Ráadásul mindezt továbbra is 25 ezer forint alatti áron.

Nokia 5228

Az árversenyben a következő jelöltünk egy igencsak kecses megjelenésű készülék, mely valószínűleg sok lány, asszony érdeklődését is felkeltené. Hiszen azért be kell vallanunk, hogy a nők még mindig sokszor nézik azt is, hogy milyen az általuk használt készülék külső megjelenése, amellett, hogy mit tud és mennyibe kerül a telefon. Ez a telefon pedig nem csak okos, hanem küllemében is tetszetős.

Sony Ericsson TXT Pro CK15i

A sor végén hadd mutassunk be nektek egy igazán elegáns okostelefont, mellyel hölgyek és urak egyaránt büszkélkedhetnek. Hiszen kivitelezésében megnyerő. Ár-érték arányban pedig kifejezetten csábító. A maga 10 dkg-os súlyához képest magában rejt egy Androidos operációs rendszert, egy több mint 3 megapixeles kamerát, mp3 és mp4 lejátszót valamint egy 100 Mb-os memóriát, mely tovább is bővíthető.

Ráadásul sokan vannak azok, akik mind a mai napig nem szeretik az érintőképernyős mobiltelefonokat, hanem inkább előnyben részesítik a nyomógombos változatokat. Ez a kis okostelefon pedig ennek egy tökéletes példája.

Gondoltátok volna, hogy 30 ezer forint alatt is lehet okostelefont kapni, ami nem csak megfelelő teljesítményre képes, de még megjelenésében is vonzó? Őszintén szólva, mi is megdöbbentünk a találtakon. Talán írni kellene a Jézuskának, hogy mi egy új mobilt kérünk…

Ajánlott bejegyzések
lgmobilnetsamsung

Hajlított képernyő és az egészségre figyelő okostelefon

2 Perc olvasási idő
LG okostelefonok | Samsung okostelefonok | Még több okostelefon Az LG és a Samsung is sok újdonsággal rukkolt elő a legújabb csúcskategóriás…
mobiltelefonnokia

Új Lumiákkal készül karácsonyra a Nokia

3 Perc olvasási idő
A Nokia Lumia sorozat | Nokia okostelefonok | Windows Phone mobilok A Nokia a jövőben is számol a tavaly bemutatott Lumia-sorozattal. A…
mobiltelefonnokia

Nokia 808 PureView mobiltelefon – dobd ki a fényképeződet!

3 Perc olvasási idő
Nokia okostelefonok | Fényképezős mobiltelefonok | MP3-lejátszós mobilok A Nokia mostanában úgy próbálkozik, mint egy kezdő, szárnypróbálgató cég. Ami nem csoda, ha…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük