fényképezőhűtőgépjátékoktelefontv

Az erősebbik nem karácsonyi kívánságlistája

3 Perc olvasási idő
fényképezőhűtőgépjátékoktelefontv

Az erősebbik nem karácsonyi kívánságlistája

3 Perc olvasási idő

Ajándékozni jó. Ahogy növünk, egyre inkább rájövünk, hogy mekkora örömöt okoz, mikor azt látjuk, hogy a hozzánk közel álló emberek igazán örülnek egy tőlünk kapott ajándéknak. Az az ajándék lehet egy apróság, mások számára talán jelentéktelen dolog, és lehet persze egy olyan eszköz, ami miatt mindenki a megajándékozottat fogja irigyelni. Bárhogy is legyen. Nem az ajándék az igazán lényeges, hanem a személy, akinek adjuk.

Így az ünnepek közeledtével egyre többször jut az eszünkbe, hogy mit is adhatnánk szeretteinknek, közeli barátainknak.

Van, aki megoldja egy borítékkal, mert úgy érzi, hogy nem tudna megfelelő ajándékot választani, aminek a másik is örülne, de vannak olyanok is, akik megtesznek azért mindent, hogy személyre szabott ajándékot vegyenek. Az arany középúton pedig azok maradnak, akik egyszerre próbálnak hasznos, de egyben vágyott ajándékot is adni az ünnepek során. Nálunk már évek óta olyan ajándékok kerülnek a fa alá, amik a hétköznapokban talán luxusnak számítanának, de valójában így is úgy is szükség van rá. Ilyen egy mp4 lejátszó, egy televízió, egy turmixgép álmok szerint. Persze ez azt is jelenti, hogy a család közösen ajándékoz, de azzal együtt, hogy mindenki csak egy ajándékot kap, leszámítva a gyerekeket, mégis nagy az öröm. Hisz senki sem érzi magát csalódottnak, sem a miatt, amit kapott, sem azért, mert haszontalanságra dobta ki a pénzét.

A tudatos vásárlás pedig napjaink kulcsszavai közé tartozik. Még azok is megnézik, hogy mit vesznek meg és mennyit költenek egy vásárlás során, akik esetleg egy kicsivel jobb anyagi körülmények között élnek. Hisz a legtöbben kemény munkával megkeresett pénzünket nem szívesen dobjuk ki az ablakon.

A gyerekeknek vásárolni könnyű, a barátnőinknek, szüleinknek általában úgyszintén, de a pasik sokszor okozhatnak fejtörést (persze a pasiknak meg a csajok okozzák ugyanezt…). Vajon minek örülnének, mit kapnának szívesen? Valami bolondságot, esetleg egy újabb barkácskészletet? Mit adjunk a férfiaknak?

Az erősebbik nem karácsonyi kívánságlistája - olcsobbat.hu

A focibajnokság királya

Nem lőhetünk túl nagy bakot, ha egy férfit egy nagyképernyős tévével lepünk meg. Legyen szó egy focimeccsről, Forma-1 futamról vagy akár egy izgalmas filmről, a férfiak szeretik minél nagyobb képernyőn végig követni az eseményeket.

A család krónikása

Bár a nők többet mesélnek, de azért a férfiak is szeretik megörökíteni a szép és közös pillanatokat. A párotok, barátotok is egy olyan férfi, akit megragadnak a pillanatnyi képek, élmények, akkor biztos, hogy örülni fog, ha megajándékozzátok egy kamerával. Hisz nem csak a képek elkészítését fogja élvezni, hanem utána a közös fényképnézegetéseket is.

A bormester

Ha a megajándékozni kívánt férfi ismerősötök, párotok igazi borszerető, aki nem csak néha kóstol meg egy pohár bort, hanem szakértője is a nemes nedűnek, akkor biztos nagyra értékelne egy kis borhűtőt, ami bármely konyhába beépíthető és tetszés szerinti méretben, színben választható.

Mobile man

Napjaink üzletemberei bizony sokszor egyszemélyes irodát hurcolnak a kabátzsebükben. Talán túlzás azt mondani, hogy a nagyon elfoglalt és folyton dolgozó emberek ma már nem élhetnek okostelefon nélkül, de az igazat megvallva ez egyáltalán nem túlzó állítás. Hiszen ezek a telefonok karbantartják a napi beosztásunkat, GPS-szel irányítanak a megfelelő útra, diktafonként, jegyzettömbként egyaránt alkalmazhatók… Így egy ilyen kis kütyüvel tényleg sokat tehetünk emberünk mobilitásáért.

A gyermeki léleknek

Megfigyelte már valaki, hogy a férfiak milyen könnyen tudnak egyik pillanatról a másikra komoly, felnőtt férfiakból kisfiúkká visszavedleni? Elég egy régen hőn szeretett játék és a 30-as férfiból kisfiú lesz. Ehhez sokaknál nem kell más csak egy LEGO vagy régről ismert társasjáték és máris órákig elfoglalják magukat a modellek és a régi emlékek építgetésével.

Ti mivel lepitek meg az erősebbik nem tagjait idén karácsonykor?

Ajánlott bejegyzések
hűtőgépUncategorized

Hűtőd a konyhád lelke, így nem mindegy, milyet választasz otthonra!

1 Perc olvasási idő
Most tervezed álmaid konyháját? Vagy éppen felújítanád a régit? A tökéletes konyha alapvető velejárója egy szuper hűtő, hiszen ételeid és italaid tárolása…
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük