appleháztartásiphone

Darálni, darálni, darálni

2 Perc olvasási idő
appleháztartásiphone

Darálni, darálni, darálni

2 Perc olvasási idő

Az utóbbi idők egyik legkeményebb vírusmarketing-sorozata a BlendTec Will it Blend-je: ebben a bika turmixgépük teljesítményét bizonyítandó őröltebbnél őrültebb tárgyakat darálnak porrá. Mint például a nemrég piacra dobott, szinte nevetséges hype-pal övezett és körülrajongott iPhone-t:

Nos, amíg ez az 1500 wattos szörnyeteg fel nem bukkan hazánkban, be kell érnünk pár gyengébb, de még mindig egész kiváló szerkezettel a mindennapi banánturmixunkhoz vagy mohitonkhoz. Íme pár jó ajánlat:

Philips HR 7735

Mint a legtöbb konyhai robotgép, a Philips HR 7735-e is két felhelyezhető kehellyel rendelkezik: az egyikben (2l űrtartalom) turmixolhatunk, a másikban (3.6 liter) a finomabb műveleteket, pl. a tésztadagasztást végezhetjük. 2+1 sebességfokozatot használhatunk, az utóbbi közülük a folyamatos nyomvatartással aktiválható „burst” fokozat, amiben a legkeményebben hajthatjuk a rendszert. 700W-os motorja az alábbi cserélhető karokat tudja hajtani: rozsdamentes kés, rozsdamentes aprító betét, műanyag elegyítő tárcsa pl. habveréshez, műanyag dagasztókellékek, granuláló betét és zöldségszeletelő kés. 22 ezer forintért nem is drága.

Siemens MK7EK20

Zseniális alapötlet: minek foglaljuk a helyet külön elővehető-bedugható gépekkel, amikor az összes ilyen rendszer úgy is úgy működik, hogy van egy motor, amire aztán különböző feltéteket helyezünk rá, amiket majd aztán külön-külön bedobunk a mosogatóba elmosni. A Siemens ezen gépe arra lett tervezve, hogy beépítsük állandóra a munkalapba, és csak mindig a megfelelő tálat/kart kapjuk elő hozzá. Kapunk hozzá egy nemesacél turmixfeltétet, egy nemesacél keverőtálat keverővel és dagasztóval, egy „multi-mixert” (bármi legyen is az) és egy zöldségszeletelőt. Ha épp nem használjuk, egy üvegkerámia lapot húzhatunk a süllyesztett felszínére, ezzel egy újabb strapabíró munkalap-felszínt kapván. 300 ezer körüli ára igencsak húzós, de egy hi-tech dizájnkonyhában nem nézhet ki rosszul…

Moulinex DFC 3

A Moulinex gépe a Philpsénél kicsit erősebb, 800W-os motorral rendelkezik, de amúgy szinte teljesen megegyezik kialakításában azzal. 2 sima és még egy turbófokozat, másfél literes turmixtál, 3 literes dagasztórész, fém habverő, szeletelő- és reszelőtárcsák. No meg citromot is facsarhatunk vele, ez se semmi. 29 ezerért nem biztos, hogy csak ez az egy fícsör megéri, de érdemes lehet megvizsgálni ezt is.

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük