hardverhdtvmonitortv

BENQ MK2442 MovieWide monitor-TV

A BENQ MK2442 monitor-TV nemcsak egy monitor, melybe egy digitális tunert építettek, hanem sokféle csatlakozási felülettel rendelkező monitor-központ: analóg, DVI/D-Sub a PC-hez, HDMI 1.3, komponens, és SCART aljzat kínál kiváló minőségű megjelenítést munkára és szórakozásra egyaránt.

BENQ MK2442 MovieWide monitor-TV

Senseye Technológia
A BenQ saját tulajdonú Senseye technológiával igazodik az emberi szem igazi lehetőségeihez, fokozza a videótartalmak színeit, tisztaságát és kontrasztját, elsimítja a gyors képeket a mozgásoptimalizálás alkalmazásával: olyan eleven képeket alkot, amelyek észrevehetően teltebbek, és részletgazdagabbak

Teljes HD 1080P/24Hz
A teljes HD LCD TV által megjelenített képek kétszer olyan részletesek, mint az előző generációs LCD kijelzőké (1366×768). A BenQ MK2442-t úgy tervezték, hogy kezelje, és mint kiváló minőségű film, jelenítse is meg a 1080p 24Hz jelet.

Automatkus kontrasztfokozás 10000:1
A BenQ saját szabadlma, az Auto contrast Enhancement (ACE) (automatikus kontrasztfokozás) technológiája azonnal finomítani tudja a kontrasztarányt – a háttérvilágítás szintjének intelligens ellenőrzésével növeli a kép élességét és tisztaságát. Ahogy gyengül a háttérvilágítás, növekszik a kontrasztarány. Így javul a kép élessége, és a sötét részek legapróbb részletei is jól kivehetőek. Fantasztikus minőségű látványban lehet részük.

HDMI (nagyfelbontású multimédiás felület)
Tisztán digitális audió/videó interfész teszi lehetővé a tömörítetlen jeleknek a lehető legjobb minőségben történő visszaadását. Beépített intelligenciájával a HDMI egyszerű lehetőséget kínál a HDMI-hez kapcsolt rendszer szabályozására

PC kompatibilitás
A BenQ MK2422 egy továbbfejlesztett, következő generációs TV, valamint egy igen jól felszerelt LCD monitor is egyben. Az 1920×1080 felbontással a megjelenített dokumentumok – hasonlóan a kedvenc TV műsorához – kompromisszumok nélküli képminőségben láthatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.