Hajlított képernyő és az egészségre figyelő okostelefon

LG-G-Flex-és-Samsung-Galaxy-S5

LG okostelefonok | Samsung okostelefonok | Még több okostelefon

Az LG és a Samsung is sok újdonsággal rukkolt elő a legújabb csúcskategóriás okostelefonjaiban.

Samsung Galaxy Note 2 – telefonnak nagy, tabletnek kicsi

Samsung Galaxy Note 2 okostelefon kék színben

Samsung okostelefonok | Samsung táblagépek

Noha az első generációs Samsung Galaxy Note kétségkívül furcsa próbálkozás volt a dél-koreai gyártó részéről, az emberek megszerették. A Note mobiltelefonnak nagy, tabletnek pedig kicsi, viszont a hatalmas kijelzőnek, a kiváló teljesítménynek, na meg az S Pennek azonnal a szerelmeseivé váltunk. Most végre itt van a még nagyobbra nőtt Galaxy Note 2, ami csakugyan levett a lábunkról minket; meg kell szokni a méreteit, de nagyon meggyőző a készülék.

Növeljük a tétet: bemutatkozik a Samsung Galaxy Note 10.1

20120604-samsunggalaxynote101-olcsobbat-hu-01

Samsung Galaxy okostelefonok | Samsung táblegépek | Androidos tabletek

Még Barcelonában, a Mobile World Congress falain belül mutatkozott be a Samsung Galaxy Note 10.1, ami – mint a neve is sejteti – a „se nem tablet, se nem mobilGalaxy Note nagyképernyős utódja lesz. Álljunk is itt meg egy pillanatra! A Samsung megteheti, annyi terméket és olyan méretben dob piacra, amennyit és amilyet nem szégyell. A Galaxy Note 10.1 éppen ezért első blikkre simán összekeverhető a Galaxy Tab 2-vel (a tablet szintén ekkora kijelzővel rendelkezik), és talán a két gép között nincs is sok különbség, a Note mellé érkező S-Pen azért mindenképpen alapvető eltérést sejtet. Nézzük meg, mire képes!

Győzni akar a Samsung, jön a Galaxy S III

20120521-samsung-galaxysiii-telefon-olcsobbat-hu-01

Top kategóriás okostelefonokSamsung Galaxy termékekOkostelefonok nagy belső tárhellyel

A Samsung mára a világ legnagyobb telefongyártójává nőtte ki magát, és ami még fontosabb, az okostelefonok piacán is sikerült megvetnie a lábát a Galaxy-termékvonallal. A sikersztori folytatódik, a dél-koreai gyártó ambíciói pedig nagyobb ívet látszanak leírni, mint korábban: örömmel jelenthetjük, hogy május végén érkezik a Samsung Galaxy S III, amit a Samsung nemes egyszerűséggel minden idők legerősebb okostelefonjaként próbál pozicionálni.

Izgalmas mobilbejelentések érkeztek Barcelonából

20120304-mwc2012-olcsobbat-hu-01

A legkeresettebb mobiltelefonok | A legújabb tablet PC-k választéka | Olcsón is lehet okostelefont venni!

A héten rendezték meg Barcenolában a Mobile World Congresst, ahol a legnagyobb készülékgyártók is előhozakodtak legfrissebb bejelentéseikkel. A bemutatott termékek között új Samsung-, Nokia-, Asus- és HTC-telefonok is szerepelnek többek között, összeállításunkban arra vállalkoztunk, hogy bemutassuk őket néhány szóban. Természetesen ez csak a kezdet: a közeljövőben sorra vesszük az érdekesebb termékeket, és bővebben is szót ejtünk majd róluk a blogon.

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple!

20120226-samsung-galaxytab2-tablet-olcsobbat-hu-01

A legnépszerűbb tablet PC-k | Tablet néhány tízezer forintért | Olcsón is lehet Apple iPadet venni!

Közel két éve, hogy az első iPad boltokba került, azóta a tabletek piaca szárnyal, fejlődik, az új kihívók változatosabbnál-változatosabb, jobbnál-jobb funkciókkal igyekeznek elkápráztatni minket. Két év után, idén az Apple bejelenti a harmadik generációs iPadet a hírek szerint, így akár a tavasz gigászi párbajnak adhat színteret, miután a napokban a Samsung is előállt a Galaxy Tab első számozott, közvetlen utódjával, a Galaxy Tab 2-vel.