hangszóróhardverlaptoplogitechmédialejátszósonyericssonszünetmentestelefonzene

Áramszünet pánik nélkül: APC Back-UPS CS 500VA

Rég beszéltünk az áramszünetről. Pedig legalább egy sztorija mindenkinek van a hirtelen sötétről, aztán a fojtott káromkodásról, amikor rájövünk, hogy elveszett a félig kész szöveges dokumentum, az épphogy el nem tárolt kép vagy a nem mentett játékállás. Az APC Back-UPS CS 500VA kifejezetten az otthoni PC-k kategóriára tervezett megoldás az ilyen esetek elkerülésére.

APC Back-UPS CS 500VA szünetmentes áramforrás - olcsobbat.hu

Az persze téves elképzelés, amit sokan dédelgetnek, hogy egy áramszünet esetén egy sima kis szünetmentes segítségével még órákig működik a gép – ehhez jócskán túl kell lőnünk a PC teljesítményét (és persze szárazra ürítenünk a pénztárcánkat). Az APC Back-UPS CS 500VA és a kategória többi modellje arra való, hogy áramkimaradáskor rendelkezésünkre álljon még az a pár perc, ami ahhoz szükséges, hogy elmentsük a félkész munkánkat, biztonságba helyezzük az épp futó programokat és szabályszerűen lekapcsoljuk a gépet.

Persze extrákkal is felszerelték az egyik leghíresebb gyártó szünetmentesét, így USB-n keresztül kommunikál a géppel, így akár a Windowsunk is felismeri és kezeli az eszközt. Képes az elektromos hálózat zajszűrésére, így a nagyobb áramingadozások és tüskék sem tesznek kárt a gép érzékeny alkatrészeiben. Ráadásul védi a túláramtól a LAN kábelt is, így nem csak a PC, de az alkatrészek is biztonságban érezhetik magukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.