hűtőgéplgsamsung

Álom luxuskivitelben, avagy éléskamra amerikai módra

3 Perc olvasási idő
hűtőgéplgsamsung

Álom luxuskivitelben, avagy éléskamra amerikai módra

3 Perc olvasási idő

Egy jó konyha akkor az igazi, ha a temérdek eszköz mellett, van benne egy valamire való hűtő- és fagyasztószekrény is, hiszen, minden ételnek ez a szíve és a lelke is. A választék széles, és a kivitel is gazdagon variálható, hiszen csak egy szavunkba kerül, hogy melyik irányból nyíljon a hűtőajtó, s hol legyen a fagyasztó. Vehetünk kombináltat, de akár különállót is, lehet színes vagy retró, sőt, immáron arra is van lehetőségünk, hogy ne csak európai szemmel nézelődhessünk az elektronikai üzletek kínálatában, hanem kicsit elkalandozhassunk a messzi „Újvilágéba” is. Ugyanis, még ha az amerikai konyhakultúra nem is olyan gazdag, mint az európai, azért a luxuskonyha fogalmát mégis csak nekik köszönhetjük. A titok nyitja pedig nem más, mint az Amerikában favoritnak számító, gigantikus méretű side by side hűtők, melyeknek egyik oldala fagyasztószekrényként, a másik pedig hűtőként funkcionál. Számtalan előnyeit pedig, immáron mi magunk is megcsodálhatjuk, hiszen e „kétajtós szekrények” a Samsung, az LG, a Daewoo, a Whirlpool közreműködésével már itthon is elérhetőek. A kínálatból, most egy egyszerűbb és egy fullosabb darabot szemeltem ki az olvasók számára, íme.

LG GRP 227 hűtőgép - olcsobbat.hu

Az elegáns egyszerűséget leginkább tükröző készülékekkel, a Samsung dicsekedhet, melynek kínálatában még mindig van olyan, amin egy szimpla LED kijelzős kezelőfelületen kívül, semmilyen más extra nem található meg, mégis exkluzív benyomást kelthet a konyhába belépőknek. Az egyik ilyen, árban is szimpatikus hűtője, az RS20CRHS modell, mely a 316 literes hűtő-, és 194 literes fagyasztórészével, a benne lévő Multi-flow technikájú, No Frost rendszerével, illetve a beleépített légfrissítő opcióval és alacsony zajszintjével, még mindig az „A” energiaosztály oszlopos tagja. Mindemellett, van benne digitális hőmérsékletszabályozás, palacktartó és néhány nagy páratartalmú fiók is, amikben hosszú időn át friss marad minden zöldség, gyümölcs és hús is. A külső dizájnt tekintve, a nagy, ezüst felületek igazán letisztult összképet nyújtanak, s míg a férfiak ezzel a modern külsővel képtelenek betelni, addig a nők, a sok-sok belső rekesszel, és a megannyi edzett üvegpolccal.

A Samsung választékában természetesen a plusz funkciókkal felszerelt hűtőszekrények is mind megtalálhatóak, és a legjobb az egészben, hogy nem kell megalkudnunk az igényeinkkel, hiszen, ha jég- vagy vízadagolós készülékre vágyunk – vagy e kettő ötvözetére -, és netán még egy lenyitható bárt is szeretnénk a hűtőre, annak sincsen semmi akadálya, csupán a zsebünkben kell kicsit mélyebbre nyúlnunk.

S ha már az extráknál járunk, nem hagyhatom ki a side by side-os hűtők piacának legdrágább, ugyanakkor minden igényt kielégítő darabját sem, a közel fél millió forintba kerülő LG GRP 227 LDBJ-t. S hogy mit kapunk ezért a horrorisztikus árért cserébe? Először is, a már említett, jegesedés mentes, No Frost technológia mellé, immáron antibakteriális belső, és ajtószigetelés is társul, valamint, egy beépített vízszűrő rendszer, és a nyitott ajtó miatti figyelmeztető hang. Található benne még továbbá többszörös légáramoltatás, 8 hőmérséklet-érzékelő, expressz fagyasztási funkció, fékezett ajtónyitású mini bár, jég-, jégkása- és vízadagoló, illetve a fejlesztők által beleintegrált gyermekzár funkció. Ami pedig a külsőt illeti, és az áron is nagyot dob, az a piros-bordó színű, Swarovski kristályokkal ízlésesen kirakott, virágmintás, dekoratív ajtófront.

Természetesen, aki inkább a belső képességei miatt venne side by side-os hűtőgépet, az ennél olcsóbban is megtalálhatja a konyhájához és igényeihez passzoló darabot, akinek viszont, az a vonzó, hogy amerikai módra csak egy karnyújtásra legyen az óriási fagyis doboz, és a „Most rögtön jeget a whiskym-be!” jégadagoló, annak egy ilyen hűtő, szintén maga lehet a tökély.

Ajánlott bejegyzések
lgmobilnetsamsung

Hajlított képernyő és az egészségre figyelő okostelefon

2 Perc olvasási idő
LG okostelefonok | Samsung okostelefonok | Még több okostelefon Az LG és a Samsung is sok újdonsággal rukkolt elő a legújabb csúcskategóriás…
mobiltelefonsamsung

Samsung Galaxy Note 2 – telefonnak nagy, tabletnek kicsi

3 Perc olvasási idő
Samsung okostelefonok | Samsung táblagépek Noha az első generációs Samsung Galaxy Note kétségkívül furcsa próbálkozás volt a dél-koreai gyártó részéről, az emberek…
mobiltelefonsamsungtablet pc

Növeljük a tétet: bemutatkozik a Samsung Galaxy Note 10.1

3 Perc olvasási idő
Samsung Galaxy okostelefonok | Samsung táblegépek | Androidos tabletek Még Barcelonában, a Mobile World Congress falain belül mutatkozott be a Samsung Galaxy…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük