bevitelegérhardverjátékokkiegészítő

A kezemben robban: Logitech RumblePad II játékvezérlő

1 Perc olvasási idő
bevitelegérhardverjátékokkiegészítő

A kezemben robban: Logitech RumblePad II játékvezérlő

1 Perc olvasási idő

Egyre többen játszanak konzolokon, de PC-kre is elérhetőek már a jó minőségű játékvezérlők – a Logitech RumblePad II kettős rezgőhatással, programozható gombokkal luxus játékélményt kínál, ráadásul olcsón.

Logitech RumblePad II játékvezérlő - olcsobbat.hu

A kontrollert a speciális, gumialapú borításnak köszönhetően az izzadósabb kezűek is stabilan foghatják, a konzolokról ismerős gombkiosztást pedig teljesen át lehet konfigurálni, ha speciális igényeink támadnának. Az extra pedig a már említett dupla rezgés: két külön motor gondoskodik arról, hogy a játék közben a képernyőn látott minden rázkódást, robbanást vagy egyéb fizikai hatást a kezünkön is érzünk majd, ráadásul nem mindig ugyanúgy. A Logitech RumblePad II nem egy gagyi utánérzés, a gyártó neve eleve minőséget garantál, ha pedig kipróbálod, biztosan megtetszik. Csak aztán el tudd engedni elalvás előtt…!

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük