applehardverháztartásiphone

Zombitámadás Friscóban!!!

2 Perc olvasási idő
applehardverháztartásiphone

Zombitámadás Friscóban!!!

2 Perc olvasási idő

Egy komolyabb csapat zombi rohanta le San Francisco bevásárlónegyedét, azon belül is legerőteljesebben a helyi Apple-boltot a minap – adta hírül a News.com. Az élőhalottak amúgy kulturáltan viselkedtek, csak picit vérezték össze a padlót, hébe-hóba hagytak csak el végtagokat, és csak annak ették ki az agyát, aki ezt kifejezetten kérte. Némi darabolás után nyugodtan távoztak, és békésen beültek a környék kocsmáiba vagy becsatlakoztak a környéken épp zajló Critical Mass felvonulásba. Az eatbrains.com-osok tökhülyék, nekünk meg ez egy jó apropó arra, hogy összeszedjük, mit is találhatsz az Olcsóbbaton az Apple cuccai közül, ha békésebb, szörnymentes övezetben akarsz vásárolni.

Perifériák

Az Apple billentyűzetei és egerei zseniálisan néznek ki, és korántsem csak az almás gépekhez használhatók. Van itt drótos és drótnélküli billentyűzet és az elképesztően helyes Mighty Mouse. Az árak kicsit szívszorítóak, nodehát az Apple az már csak Apple…

iPod

iPodból és tartozékokból elképesztő a választék: vehetsz Shuffle-t fél- és a felújított modellt egygigásban, Nano-t 2, 4 és 8 gigásban, sima iPodot 30, 60 és 80 gigásban, van az újabb videólejátszós modell, meg persze a limited edition U2-verzió. Nomeg persze kaphatóak tokok, úti hangfalak, drótnélküli fejhallgatók és komplett Hi-Fi-k.

Kisgépek

Aki csak egy apró kis Macet akar a nappalijába az asztalára, az beruházhat egy AppleTV multimédia-gépbe, aki egy kicsit komolyabb eszközt akar, annak ott a Mac Mini négyféle felszereltségben.

Asztali gépek

Ha egy komolyabb gép kell és a grafikushaverok már kinéznek a klubból, hogy még mindig PC-t használsz, van néhány asztali gépe is az Apple-nek. A legegyszerűbb a monitorral egybeépített iMac-széria 17″-es, 20″-as es 24″-es TFT-vel, 1.83, 2.0 vagy 2.16Ghz-n ketyegő Core Duo procival. Aztán ott a külön dobozban szállított PowerMac az igazi power usereknek, 2, 2.3 és 2.5Ghz-s PowerPC procikkal. A jelenlegi legbikább változatok pedig a MacPro-k, 2, 4 vagy akár nyolcmagos Intel Xeon procikkal.

Laptopok

Az egyetlen, még az eladóknál újonnan árválkodó PowerPC-architektúrás Apple noti ez a kis 1.67Ghz-s, 17″-es PowerBook. Ma már a MacBook-oké a pálya: van belőle 13″-as, 15″-ös és 17″-es monitorral különféle órajeleken ketyegő Intel Core Duo és Core 2 Duo kétmagos procikkal 290 ezertől egészen közel 800 ezerig szép választékban.

Monitorok

…és az Apple persze gyárt monitort is. Szépet, nagyot, drágát, Cinema Display néven. Van belőle huszas, huszonhármas és harmincas. Nyilván szélesvásznú és nyilván gyönyörű egytől-egyig mind.

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük