ruha

Te is lehetsz szexszimbólum!

2 Perc olvasási idő
ruha

Te is lehetsz szexszimbólum!

2 Perc olvasási idő

A legkedveltebb női fehérneműk | Női ruhák széles választéka | Fontosabb ruházati kiegészítők
Alig 100 évvel ezelőtt még csodaszámba ment egy szoknya alól kivillanó női boka. A férfiak szinte szívrohamot kaptak, ha a hosszú szoknya alól valahogy a szemük elé került egy kis bőrfelület.

Azután eltelt néhány év és a szoknyák lassan rövidülni kezdtek. A folyamatot kifejezetten felgyorsították a világháborúk is, na nem csak azért mert kevés ruhaanyag volt, amiből ruhát lehetett készíteni, hanem egyszerűen azért, mert a nők már ekkor az öltözködésen keresztül is kifejezhették önállóságukat és a férfiakkal való egyenlőségi törekvéseiket.
Ám, ahogy egyre több került a szemek elé a csinos lábakból, a harisnya is hódító útjára indult. Nem csak kényelmi szempontból viselték a nők a harisnyát, hanem egy lett azon fegyverek közül, melyek ma is jellemzik a szebbik nem hadviselési eszközeit. Emlékeztek Marilyn Monroe-ra, Greta Garbora? Az ő harisnyába bújtatott lábaik még ma is sok nőnek szolgálnak példaképként. A megfelelően kiválasztott harisnya ugyanolyan, mint a jól választott ruha. Az apró hibákat eltakarja, miközben az előnyös pontokat kiemeli. Egy formás vádlit tökéletesen hangsúlyozhatunk egy húzott harisnyával, miközben elegáns megjelenést kölcsönzünk megjelenésünknek.

Te is lehetsz szexszimbólum! - olcsobbat.hu

Vannak ruhák, melyek egyenesen elképzelhetetlenek harisnya nélkül. De nem mindegy, hogy harisnyanadrágot húzunk vagy harisnyát combfixszel, ami lássuk be, a legtöbb férfi listáján ott szerepel, mint a legszexisebb ruhadarabok egyike.
Válasszuk bármelyiket is, fontos, hogy figyelmet szenteljünk annak, hogy a harisnya színe mindig harmonizáljon az öltözetünkkel. Például menyasszonyi ruhán és nővérke egyenruhán kívül nem igazán van olyan darab, amihez fehér harisnyát vehetnénk fel. A fekete színnel is csínján kell bánni. Főleg akkor válasszunk fekete harisnyát, ha a szoknya vagy nadrág világos színű, miközben a felső rész ismét csak sötét színárnyalatú. Abban meg nincs is semmi különös, hogy a testszínű harisnya általában minden ruhához jól illik.
De mi van a mintákkal? Nos, a mintás harisnyákat mindig óvatosan kell kiválasztani, hiszen szinte mindegyik optikailag megvastagíthatja a lábunkat (leszámítva a hosszanti csíkokat). Azt pedig senki sem szeretné, ha nagyobbnak tűnne a vádlija, mint amilyen valójában. Ráadásul a harisnya mintája csúnya diszharmóniát teremthet a ruháinkkal, ha azoknak bármely részén a legkisebb minta is található. Ezért mielőtt elindulunk otthonról, mindig nézzük végig magunkat egy hosszú tükörben, hogy lássuk, milyen az összkép, amit a külvilág felé mutatunk.
Mégis a nők legjobb barátja marad még sokáig a harisnya, leggings, combfix, hiszen nem csak kecsessé varázsolhatják a lábat, de alapvetően formálják a női alakot és egyfajta eleganciát adnak a megjelenésnek. Mondhatnánk, hogy a harisnya az a lábaknak és alhasnak, ami a fűző a felsőtestnek. És lássuk be, ahogy a szerelemben és háborúban minden megengedett, úgy az öltözködésben is így van ez. A harisnya évszaktól függetlenül egy fontos kiegészítő darab.

Ajánlott bejegyzések
ruha

Bugyiszorító – csalás az egész!

3 Perc olvasási idő
Alakformáló női fehérneműk | A legolcsóbb fehérneműk | A legnépszerűbb női fehérneműk A látszat néha csal, és mi nők különösen nagy mesterei…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük