energiatakarékosfullhdgrafikus kártyahardverháztartáshdtvhűtőgépkiegészítőlgmonitortv

Samsung RL-24FCSW – a jegelt árú hűtőgép

Na, mi van ezen a képen? Így elsőre nem is lehetne kitalálni ennyiből, mert bizony stílusos, kívülről egyszerű és elegáns ez a… Samsung RL-24FCSW hűtő- és fagyasztógép,amelyet csak a meglepetés ereje miatt forgattam el ezen a képen. Egy gyors “tovább” után megmutatom, milyen belül!

Samsung RL-24FCSW hűtő és fagyasztó - olcsobbat.hu

Két dolog miatt találtam rá a Samsung RL-24FCSW hűtő- és fagyasztógépre. Egyrészt az Olcsobbat.hu oldalainak egyik legnépszerűbb, leggyakrabban keresett terméke, másrészt mostanában jómagam is keresem az alternatívákat ezer éves, csöpögő, energiavámpír hűtőm lecserélésére.
A Samsung RL-24FCSW egyelőre nálam is tuti befutó. Az A+ energiaosztály azt jelenti, hogy nem zabálja az áramot, marad pénz ételre, amit a hűtőbe tehetek. Másrészt szép nagy, egy kis család is simán elfér a csaknem 140 literes hűtő és 80 literes fagyasztórészben. 4 külön fagyasztófiók – nem kell a mirelit kukoricát a húshoz passzírozni. Frissentartó fiók, jégkocka-készítő – hogy a luxusfaktornak is adjunk. És ha már luxus: az ára egyáltalán nem olyan hatalmas, mint amit várnánk, érdemes rápillantani itt alul a kínálat pár darabjára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.