applehangszóróhardveriphoneipodkiegészítőzene

Minőségi iPod hangok: Sennheiser MM-50 iP

1 Perc olvasási idő
applehangszóróhardveriphoneipodkiegészítőzene

Minőségi iPod hangok: Sennheiser MM-50 iP

1 Perc olvasási idő

Sokan keresik az iPhone és iPod termékeket az Olcsobbat.hu oldalon, ezért valószínűleg kiegészítők után is többen keresgélnek. Az Apple mobil szórakoztató-központjaihoz minőségi kiegészítők járnak, mai ajánlatunk a Sennheiser MM-50 iP headset.

Sennheiser MM-50 iP headset

Az Apple saját fülese is jó minőségű, ám a fehér kiegészítő a hagyományos „gomb” kialakítású változat, amellyel szemben egyre többen részesítik előnyben az úgynevezett fontópiás, pórias nevén „agybadugós” fülhallgatókat. Az ilyen kiegészítők nagy előnye, hogy a fülbe mélyebben benyúló kialakítás miatt sokkal részletgazdagabb az audio-élmény, jobban átjönnek a mély hangok is, amik a kis pötty-hangszórók esetében sokszor elvesznek. Ráadásul ugyanazt a hangszintet halljuk, de valójában jóval kisebb hangerő jön ki a készülékből – hiszen a jobb „szigetelés” és a hallószervünkhöz közelebbi elhelyezkedés miatt kevesebb megy veszendőbe. A Sennheiser pedig a hangeszközök piacán a Rolls Royce minőségét képviseli, ezért nem kérdéses, hogy a mikrofonnal is felszerelt, zajszűrős, nagy dinamika-tartományú Sennheiser MM-50 iP headset az igazán igényes, audiofil zenehallgatóknak is igazi csemege.

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük