mobiltelefonszámítógép

Milyen messzire tudod dobni a mobilod?

2 Perc olvasási idő
mobiltelefonszámítógép

Milyen messzire tudod dobni a mobilod?

2 Perc olvasási idő

Kedvenc Androidos mobilok | Apple iPhone-ok | Még több okostelefon
Úgy tűnik minél fejlettebb a technika, az emberek annál őrültebbek, némelyek például kedvenc szórakozásuknak a telefondobálást tartják. Persze nem azt a formáját, amikor lefagy, kiakad, se kép, se hang és az ember földhöz vágja, sem azt, amikor jól felidegesít az asszony és azért repül messzire a mobil. Ezek az emberek sportszerűen dobálnak mobiltelefonokat, rendszeresen edzenek, sőt már világbajnokságuk is van. 12 éve. Ki gondolta volna?

Ha ilyen mobilod van, tuti nem dobod el! >>


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy finn kisváros Savonlinna, ahol az emberekben felmerült a kérdés: vajon mivel szórakoztathatják magukat és a társaikat? Mit volt mit tenni, kitaláltak egy új sportágat, ami legalább annyira vicces, mint amilyen őrült: mobiltelefonokat dobálnak. Azon túl hogy jó mókának ígérkezett a dolog, kitalálói nem titkolták hogy szempontként közrejátszott az is, hogy a mai modern készülékeknek számos hibája van, ami frusztrációt okoz az embereknek, ezek kiélésére pedig jobb ha egy retrofont, vagyis régi mobilt dobnak messzire, mint a drága készülékeiket, ha pedig ezzel még nyerhetnek is, teljes a megnyugvás.

iPhone 5 mobil a kézben

A versenyzők minden évben három kategóriában indulhatnak a megmérettetésen, a szabályok egyszerűek: hajításban minél messzebbre kell eldobni a mobilt, freestyle kategóriában a mozgást és a kreativitást is pontozzák. A harmadik, junior kategóriát 12 év alatti gyermekeknek, vagyis a jövő mobildobáló generációjának szentelték, legnagyobb meglepetésre azonban sokszor jobban teljesítenek, mint a felnőttek.
Mobiltelefon dobálásban idén a 12 éves Ere Karjalainen nyert, aki 101,46 méterre dobta a telefont, második helyen pedig a dél-afrikai Jeremy Gallop végzett 94,67 méterrel. Bár mindkét eredmény igen csak túlszárnyalta az eddigieket, a szervezők nem akarják doppingvizsgálatnak alávetni a fiatalokat, amit nagyjából meg is tudunk érteni.

Kék Samsung Galaxy SIII mobilok

Míg mi korábban tökéletesen meg voltunk elégedve a téglamobilok működésével és örültünk, ha vezeték nélkül, bárhonnan telefonálni tudunk, addig a mai generációnak egyre több gondot okoznak az okosmobilok, ergo sokkal többször szeretnék jó messzire eldobni. A technikai csodáknak számító szerkezetek, néha annyira okosak, hogy saját tulajdonosuk döntéseit is felülbírálják, de hát ő az okostelefon, biztos jobban tudja. Mielőtt bárki félre érti, nincs gondunk velük és szeretjük ezeket a kütyüket az összes extrájukkal, hibájukkal és bajukkal, hiszen a női hangon való ébresztgetéstől és a naptárfunkcióba való betekintéstől valóban jóval többet tudnak, azonban azon sem kell meglepődni, ha néha ennek ellenére is hangos szitokszavak kíséretében elhajítanánk jó messzire. Tudhatnak valamit a finnek, nem hiába rendeznek erre világbajnokságot…

Ajánlott bejegyzések
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
appleiphonemobiltelefon

Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

1 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >> Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük