Uncategorized

LG és a csokigyár – LG Prada telefon

Az LG bemutatta legújabb készülékét, melyet ezúttal a Prada divatházzal közreműködve alkotott meg. A telefon a gyártó Chocolate szériájába illeszkedik elegáns, fekete-bordó színeivel és fényes érintőképernyőjével.

A telefon felépítésében hasonlít a hatalmas várakozással övezett iPhone-hoz: egész felszíne egy hatalmas érintőképernyő, fizikálisan létező gombokat már nem is találunk rajta. A készülék három sávon (900/1800/1900 Mhz) képes működni, támogatja az EDGE-technológiát, rendelkezik Bluetooth 2.0-csatolóval és egy 2 Megapixeles kamerával is. Ezeken a megszokottnak tekinthető szolgáltatásokon túl egy ponton viszont komolyan ráver említett konkurrensére, ugyanis bővíthető microSD-kártyát használ (az iPhone-nak fix beépített memóriája van csak). Ellensúlyozza azonban ezt, hogy az LG készülékében viszont nincs Wi-Fi támogatás.

A Prada dizájnerei komolyan kivették részük a fejlesztésből: a kezelőfelület a Motorola anno megrázóan szép és forradalmian új kinézetű V70-ét idézi sötét alapon világos vonalaival, a hangok és animációk mind-mind az olasz divatház tervezőinek keze nyomán kerültek a készülékre, és a használaton kívül elsötétülő kijelzőjű eszköz egyszerű, letisztult vonalaival bármely Gucci-táskában vagy Versace-öltönyzsebben kiválóan mutat.

A telefont Nyugat-Európában tavasszal kezdik forgalmazni, előirányzott ára 600 EUR (kb. 150e Ft) környékén lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.