mobiltelefontablet pc

Kövesd online az EB-t, ne maradj le semmiről!

3 Perc olvasási idő
mobiltelefontablet pc

Kövesd online az EB-t, ne maradj le semmiről!

3 Perc olvasási idő

Kövesd okostelefonon az Eb-eseményeket | iPadek iOs 5.1 verzióval a sokat utazóknak | Nagyképernyős tévék az otthoni meccnézéshez
Nem olyan egyszerű a helyzet, mint 2010-ben: míg a foci-világbajnokságot kedvünkre-kényünkre követhettük online, addig az akkori lehetőségek egy tekintélyes hányada már nem áll a rendelkezésünkre – legalábbis nem hivatalos forrásból. Internetes közvetítések, ráadásműsorok és szolgáltatások, amik rendkívül megkönnyítenék azoknak a rajongóknak a dolgát, akik nem akarnak lemaradni az EB történéseiről.

Lássuk be, a tornának helyszínt adó Lengyelország és Ukrajna miatt a magyar embernek lényegesen egyszerűbb dolga van, mint a dél-afrikai VB idején: az este 6 és háromnegyed 9 órakor kezdődő mérkőzések mondhatni „emberi” időpontban vannak, ha sietünk a munkából, vagy azonnal a szomszédos vendéglátóipari egységbe rohanunk, még időben elérjük az első meccset, és talán időben is ágyba kerülünk, hogy a másnapunkat ne tegye tönkre a futballszeretetünk. Persze ez így leírva jól hangzik, de ha hozzácsapjuk mindehhez, hogy este a család vár otthon, és különben is valakivel mindig kell csatázni a távirányítóért, rá kell jönnünk: egy-egy mérkőzésről le fogunk maradni, nincs mese.

A tévében van persze ismétlés, ezeket elcsípni viszont még nehezebb kihívás, ezért ajánlunk most alternatívát! Ha van okostelefonod vagy tableted, ráadásul azokon legalább 2.2-es verziószámot viselő Android vagy 4.0-s iOS operációs rendszer fut (aggodalomra semmi ok, a ma kapható mobilok és iPhone-ok többsége ilyen!), töltsd le a Foci EB 2012 alkalmazást, amivel percre pontosan követheted az eseményeket!
A Google Play és az App Store alkalmazásboltokból ingyenesen letölthető szoftver segítségével, nemcsak az eredményekről tájékozódhatsz, de rengeteg plusz információt megtudhatsz a válogatottakról, azok játékosairól és persze az EB helyszíneiről is. A bajnokság tényleges elindulása óta a meccseket is követheted élőben, így ha éppen nem vagy otthon, nincs más dolgod, mint internetre csatlakozni, és szorgosan böngészni az alkalmazást, mert szöveges formában értesülhetsz a mérkőzés állásáról, a gólokról, a kihagyott helyzetekről és a kapusok bravúrjairól. Természetesen az applikáció már jó előre figyelmeztet a meccs kezdési időpontjáról, de utólag is állíthatsz be magadnak értesítőt az eredményre vonatkozóan.
Mindemellett a felhasználók részletes tájékoztatást kapnak az EB menetrendjéről, mostantól mindig naprakész leszel azzal kapcsolatban, mikor, milyen meccs következik, továbbá – ha már itt tartunk – magukat a csapatokat és a játékosokat részletesen megismerheted, becenevekről, alapításokról és bajnokságok történetéről olvashatsz, ráadásul a labdákkal kapcsolatban is találsz itt információkat! A stadionokról nemcsak az általános infókat találod meg, de azok pontos elhelyezkedését is kikeresheted, ha a helyszínre igyekezve bajban lennél a lengyel és ukrán városok feltérképezésével.
A Foci EB 2012 program természetesen magyar nyelven is használható, ha megtetszett, akkor irány a Google Play és az App Store – kár lenne éppen erről az EB-ről lemaradni, mikor váratlanabbnál-váratlanabb eredmények születnek! Ti a tévén kívül mit szoktatok bevetni a mérkőzések követéséhez?

Ajánlott bejegyzések
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük