mobiltelefon

Végre megérkezett a Galaxy S4

1 Perc olvasási idő
mobiltelefon

Végre megérkezett a Galaxy S4

1 Perc olvasási idő

Samsung Galaxy mobilok | További Samsung okostelefonok >>
Sokat hallottunk és olvastunk már róla és most végre minden apró információ itt egyben megtalálható.

Samsung Galaxy S4 okostelefon

Azért mégis kiemelnénk pár finom részletet, ami az egészségünkkel és az elképesztő odafigyeléssel kapcsolatos, hisz állandóan kezünkben, szemünk előtt vagy fülünkön van ez a „drága” készülék:

  • Kíméli a szemünket a Samsung Adapt Display képernyő, a fülünket pedig Samsung Adapt Sound hangerő
  • Az S Health alkalmazás a tulajdonos egészségügyi állapotát is figyelemmel kíséri, ami kiegészül étkezési napló, edzésnapló és alvásnaplóval.
  • A Samsung Smart Pause lehetővé teszi, hogy az éppen nézett videó megáll, ha a felhasználó leveszi a szemét, majd folytatódik, ha újra odafigyel.
  • A Samsung Smart Scroll segítségével a böngésző vagy az éppen olvasott levél görgethető a kijelző érintése nélkül, egyszerűen a szem és a csukló mozgatásával.
  • Az S VoiceTM Drive autóvezetésre fejlesztett hangalapú irányítási rendszer: a kocsihoz Bluetooth-on csatlakoztatva a telefon automatikusan autóvezetési üzemmódba vált át. Ilyenkor a szövegeket beszéddé alakítja, így az üzenetek egyszerűen és biztonságosan meghallgathatók a kijelző használata nélkül is.
  • A Samsung WatchON révén a GALAXY S 4 a TV-t, a set-top boxot, a DVD lejátszót vagy a légkondicionálót is kezelni képes távirányítóvá alakítható át.

 
Most már csak egy dologra várunk! Megígérem azonnal jelentkezünk, ha kapható lesz bármelyik webshopban a telefon!

Ajánlott bejegyzések
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
appleiphonemobiltelefon

Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

1 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >> Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük