applefényképezőhordozhatóolcsóbbattablet pc

Légy Te az Olcsóbbat.hu véleményvezére!

3 Perc olvasási idő

Keressük az Olcsóbbat.hu Véleményvezéreit! Sikerült megvenned álmaid mobiltelefonját? Éppen most próbáltad ki a legújabb laptopot? Ha tetszett, ha nem, ne tartsd magadban a véleményedet, oszd meg inkább másokkal is, hadd kövessék a példádat, vagy éppen hadd okuljanak abból. Az Olcsóbbat.hu legújabb kampányában arra buzdítunk benneteket, hogy néhány mondatban értékeljétek az általatok vásárolt, kipróbált termékeket, hiszen mind tudjuk: átolvashatunk bármennyi katalógust és bármennyi újságcikket, az igazán mérvadó véleményt mindig a személyes élmények és tapasztalatok fogják ihletni.

Az értékelés a szokásos módon működik: az Olcsóbbat.hu adatbázisában megtalálható valamennyi termékről lehet véleményt írni, mégpedig a termékadatlap „Értékelések” füle alatt. Itt ötcsillagos skálán pontozhatsz, néhány mondatban kifejtheted, hogy mik az előnyei és hátrányai az adott terméknek, majd ajánlhatod is azt egy barátodnak. Az értékeléshez regisztráció szükséges, ha pedig a heti hírlevelünkre is feliratkozol, egy nyereményjátékon is részt vehetsz, ahol a vélemények mennyiségétől függően három különböző kütyü egyikére pályázhatsz. (Megjegyzés: a hírlevélre feliratkozott, már korábban regisztrált felhasználók is részt vehetnek a játékon, viszont ez esetben csak az indulás után beérkezett vélemények számítanak majd.)
Legalább egy, de legfeljebb öt értékelésért egy Sony DVP-FX750 hordozható DVD lejátszó megnyerésére vagy esélyes, egy ilyen kütyü az utazások elengedhetetlen kelléke lehet. Kis mérete és súlya folytán – 424 x 200 x 155 milliméteres és 840 grammos a készülék – bárhová könnyen magunkkal vihetjük, így út közben is nézegethetjük a kedvenc filmjeinket és fotóinkat, illetve hallgathatjuk a zenéinket. Hét hüvelykes LCD-képernyővel szerelték fel, ebben a méretben ez kifejezetten praktikus, a támogatottság terén pedig egy percig sem kell aggódnunk: a DVP-FX750 felismer minden lemezformátumot, továbbá a DivX-anyagokkal is megbirkózik – igen, nemcsak DVD-lemezeket tehetünk bele, USB-s pendrive-on keresztül is adagolhatjuk neki a médiatartalmakat. Iker fejhallgatót is csatlakoztathatunk rá, ezért akár ketten is hallgathatjuk egyszerre, továbbá a kényelmes kezelés kedvéért távirányítót is kapunk hozzá, és egy autós töltővel is kiegészítik, hogy mindig maximálisan a rendelkezésünkre álljon.
Legalább hat, maximum tíz véleményért egy Sony Cyber-shot DSC-W520 típusú digitális fényképezőgép ütheti a markodat! A készülék használatához nem kell fotómágusnak lenned, a DSC-W520 ugyanis gyönyörű képeket lő, mindezt akár úgy, hogy az intelligens automata üzemmód előre összerakja nekünk a fényviszonyokhoz és a többi körülményhez képest legideálisabb beállításokat. CCD-érzékelője 14,1 megapixeles, a lencse ötszörös optikai közelítésre képes 25 mm-es nagy látószögű lehetőséggel. Panoráma módjával szintén rendkívül egyszerűen készíthetünk részletgazdag tájképeket, és természetesen filmet is felvehetünk hanggal együtt – kézremegésünk kiszűréséről a gyártótól megszokott módon a SteadyShot rendszer gondoskodik. A LCD kijelző a trendnek megfelelően ezúttal sem maradt ki, a 6,7 centiméteres megjelenítő 230 ezer képpontot tud kirajzolni, így kellően kényelmessé teszi a kezelést.
A fődíjat a tizenegy értékelésnél többet írók között fogjuk kisorsolni, méghozzá nem mást, mint egy iPad 2-t. Az Apple legújabb táblagépe kérdés nélkül a legjobb elérhető modell a kategóriában, gyakorlatilag lehetetlen rajta fogást találni. Kényelmes, gyors, kellően felszerelt mind a hardvert, mind a szoftveres körítést tekintve. LED háttérvilágítású érintőkijelzője 9,7 hüvelykes, IPS panel dolgozik mögötte, és 1024×768 pixel felbontására képes. A rendszer lelke egy 1 Ghz-es, kétmagos Apple A5 processzor, ennek nem kottyan meg a legösszetettebb alkalmazás sem, és az internetezés is gördülékeny marad. Két kamerája is van, a hátulsó HD-videók rögzítésére is alkalmas, míg az előbbi csupán VGA felbontású. Az iOS operációs rendszer érdemei elvitathatatlanok: alapvető zártsága miatt sokkal biztonságosabb, mint riválisai, gyakorlatilag teljes biztonsággal válogathatunk az elérhető alkalmazások közül, ezen kívül rendkívül jól használható, az Apple az iPhone-oknál már bevált ötleteit használta fel újra az iPadeknél.

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
e-kereskedelemmosógépolcsóbbatOnline vásárlás

Hogyan válasszunk mosógépet?

3 Perc olvasási idő
Azt gondolnánk, a világ legegyszerűbb dolga mosógépet venni, hiszen a legfontosabb a választás kapcsán, hogy jól mosson az eszköz. A helyzet azonban ennél összetettebb és jó, ha néhány szempontot bizony megfontolunk akkor, amikor kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb mosógépet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük