Mit is jelent az Eco Bubble, avagy moss okosan és légy környezettudatosabb!

WF1802WFVS_Samsung_ecobubble_mosogep

Eco Bubble mosógépek | További energiatakarékos mosógépek >>

Régóta keresed a megoldást arra, hogy alacsony hőfokon is hatékonyan moshass? Ha még nem hallottál  az Eco Bubble technológiáról, akkor éppen itt az ideje!

Mit terem a szappanfa?

20120504-mosodio-olcsobbat-hu-02

Mosódió különböző kiszerelésekben | Folyékony mosószerek | Mosóporok széles választéka

Ha pénzt ültetsz el a kertben, pénzfa nő belőle? És ha szappanfát ásol el, szappant terem majd? Míg az előbbi kérdésre egyértelmű fejrázás és határozott nem a válasz, addig a második nagyon is igaz, bár hozzá kell azt is tenni, hogy ez a szappan, nem az a szappan. Sem nem illatos, sem nem krémes, sőt díszes csomagolása sincs, ellenben természetes…

Bemutatjuk az öt legjobb mosógépet

20111225-bemutatjukazotlegjobbmosogepet-olcsobbat-hu-01

Szerintetek van különbség tiszta ruha és tiszta ruha között? Elvileg nem kellene lennie, de mint ahogy azt már a reklámokból is tudjuk, mégis van különbség a fehér ing és a FEHÉR ing között. Ugyanis nem mindegy, hogy mivel mosunk. Nos, ez halmozottan igaz a mosógépünkre is.

Felejtsük el a csipeszt és a ruhaszárítót

2007-09-28-drying

Ha már tegnap elindultunk a mosógép vonalon, ma haladjunk is tovább ezen az irányon, jöjjenek a szárítógépek. Jövő héten meg a vasalók (nem). A szárítógép azért jó – feltéve, hogy elfér a fürdőszobánkban vagy mosókonyhánkban még egy mosógépnyi méretű háztartási gép -, mert nem kell bajlódnunk a teregetéssel, nem kerülgetjük napokig a ruhaszárítót, a kertbe kitett száradó ruhák színét nem szívja ki a nap, és szinte már a mosás után foghatjuk is a szárítóból kivet friss és meleg ruhákat, és hajtogathatjuk be a szekrénybe. Ez utóbbira kellene már csak valami okos szerkezetet kitalálni, szerintünk ugyanis a ruhahajtogatásnál alig létezik unalmasabb házimunka.

Egyszóval most jöjjenek a szárítógépek, a mosó- és egyben szárítógépeket meg már tényleg nem fogjuk külön bemutatni, fedezzék fel Önök.

Szépséges mosógépes

2007-09-27-lg-design

Bár már nem mai dolog – tavaly nyáron dobta piacra az LG -, mi a minap futottunk bele egyik kedvenc blogunkban ezekre a designolt mosógépekre. Annyira szépek, hogy kötelességünknek éreztük feltenni ide az Olcsóbblogba is, ha már egyszer nálunk – mármint Magyarországon – nem kaphatók ezek a modellek, csak az Egyesült Királyságban, legalább nézegessék meg őket így. Egyébként “gőzölős” technológiával működő mosógépek ezek, tehát kevesebb vizet használnak a tisztításhoz, és a maradék víz helyett egyszerűen forró gőzzel mosnak. A külsejüket a Designers Guild angol cég tervezte, összesen negyvenféle ilyen modellt dobtak piacra, a virágos tavaszi és nyári mintástól kezdve az őszi és téliig, négyféle színváltozatban úgy mint Imperial Flower (fehér alapon piros virágok), Sevilla (zöld növényi formák), Ribailauga (geometriai formák, körök), és Cloisonne (fekete alapon virágminták és lepkék).