mobiltelefon

Végre megérkezett a Galaxy S4

1 Perc olvasási idő
mobiltelefon

Végre megérkezett a Galaxy S4

1 Perc olvasási idő

Samsung Galaxy mobilok | További Samsung okostelefonok >>
Sokat hallottunk és olvastunk már róla és most végre minden apró információ itt egyben megtalálható.

Samsung Galaxy S4 okostelefon

Azért mégis kiemelnénk pár finom részletet, ami az egészségünkkel és az elképesztő odafigyeléssel kapcsolatos, hisz állandóan kezünkben, szemünk előtt vagy fülünkön van ez a „drága” készülék:

  • Kíméli a szemünket a Samsung Adapt Display képernyő, a fülünket pedig Samsung Adapt Sound hangerő
  • Az S Health alkalmazás a tulajdonos egészségügyi állapotát is figyelemmel kíséri, ami kiegészül étkezési napló, edzésnapló és alvásnaplóval.
  • A Samsung Smart Pause lehetővé teszi, hogy az éppen nézett videó megáll, ha a felhasználó leveszi a szemét, majd folytatódik, ha újra odafigyel.
  • A Samsung Smart Scroll segítségével a böngésző vagy az éppen olvasott levél görgethető a kijelző érintése nélkül, egyszerűen a szem és a csukló mozgatásával.
  • Az S VoiceTM Drive autóvezetésre fejlesztett hangalapú irányítási rendszer: a kocsihoz Bluetooth-on csatlakoztatva a telefon automatikusan autóvezetési üzemmódba vált át. Ilyenkor a szövegeket beszéddé alakítja, így az üzenetek egyszerűen és biztonságosan meghallgathatók a kijelző használata nélkül is.
  • A Samsung WatchON révén a GALAXY S 4 a TV-t, a set-top boxot, a DVD lejátszót vagy a légkondicionálót is kezelni képes távirányítóvá alakítható át.

 
Most már csak egy dologra várunk! Megígérem azonnal jelentkezünk, ha kapható lesz bármelyik webshopban a telefon!

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
mobiltelefonUncategorized

Szuper telefonok a forró hónapokban is

1 Perc olvasási idő
Nagy tárhelyet, modern hangzást, kiváló akkumulátorú készüléket keresel, vagy éppen designos telefonra vágysz? Az olcsóbbat.hu-n mindet egy helyen megtalálod! Ha valami igazán…
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük