fejhallgatófényképezőgpshardverhtclaptopolcsóbbatrazertablet pctelefontvvezeték nélkülivideókamera

Razer Chimaera fejhallgató – a versenyjátékosok választása

1 Perc olvasási idő
fejhallgatófényképezőgpshardverhtclaptopolcsóbbatrazertablet pctelefontvvezeték nélkülivideókamera

Razer Chimaera fejhallgató – a versenyjátékosok választása

1 Perc olvasási idő

Ritkábban tudunk foglalkozni a Razer-termékekkel, mint szeretnénk, ennek az egyik oka az, hogy bár a gyártó kiegészítői rendszerint nagyon jó minőségűek, és sokszor számos érdekes funkcióval rendelkeznek, mégis nagyon drágák, így általában azok áldoznak rájuk, akik például nemcsak hardcore játékosok, de versenyszinten is, már-már sportszerűen vesznek részt virtuális kalandjaikban.

Razer Chimaera fejhallgató - olcsobbat.hu

A vezeték nélküli Chimaera fejhallgató is ilyen eszköz: a kiegészítőt áprilistól lehet megvásárolni 200 eurós áron, de mégis mind külsőre, mind belsőre nagyon attraktív darabnak tűnik. Az 5.1-es és sztereó változatban is elérhető készülék 5,8, illetve 2,4 Ghz-es interferenciamentes kapcsolaton keresztül csatlakozik a bázisállomáshoz, amelyen egyúttal fel is tölthetjük, és be is programozhatjuk azt. A Razer szerint az 5.1-es kiadás 8, a sztereó 12 órát bír ki egyetlen feltöltéssel, és 10 méteres hatósugáron belül kell lennünk ahhoz, hogy a jel ne vesszen el.

A fejhallgató kagylói egyenként 50 milliméteres hangszórókat rejtenek, a körkörös füleseket kényelmesen testreszabhatjuk a mikrofonnal együtt. Érdekesség, hogyha négy darab Chimaerát helyben összekötünk, akkor késleltetésmentes csatornát hozhatunk létre, ami LAN-partik alkalmával kifejezetten jól jöhet. A fejhallgatót alapvetően Xbox 360-hoz ajánlja a gyártó, de PC-vel is kompatibilis, csupán egy 3,5 milliméteres jackcsatlakozót kell hozzá vásárolnunk.

Ajánlott bejegyzések
e-kereskedelemolcsóbbatrezsicsökkentés

Sajtóközlemény: Az e-kereskedelmi cégek is megszenvedik a válságot

3 Perc olvasási idő
Az online kereskedők harmada legalább 30 százalékos forgalomcsökkenést tapasztalt szeptemberben
olcsóbbat

Sajtóközlemény: Legkeresettebb termékek árváltozása

3 Perc olvasási idő
Sajtóközlemény Budapest, 2022. augusztus 12. Késleltetve jelenik meg az infláció az e-kereskedelemben Még most érdemes tartós háztartási gépet, műszaki cikket vásárolni Az…
olcsóbbat

Téged keresünk! Key Account Manager

1 Perc olvasási idő
Érdekel az e-kereskedelem és kiemelkedően kommunikálsz? Esetleg jelenleg is B2B ügyfelekkel dolgozol? Csatlakozz az Olcsóbbat.hu pörgős csapatához és valósítsuk meg együtt a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük