mobiltelefonolimpiatablet pc

Olimpia úton-útfélen

3 Perc olvasási idő
mobiltelefonolimpiatablet pc

Olimpia úton-útfélen

3 Perc olvasási idő

Androidos táblagépek | Apple iPadek | Minőségi laptop és tablet táskák, tokok
Bármily hihetetlen, de ismét eltelt négy év és benne vagyunk a nyári olimpiai játékok közepén. Jó ideje nem volt ilyen közel hozzánk az újkori játékok helyszíne, mint most Londonban, mégis valószínűleg csak kevés honfitársunk fog kijutni szurkolóként, hogy az egészet élőben izgulja végig.
Ám azért az itthon maradókna sincs min keseregni, hiszen az élő közvetítések, még ha nem is teljesen ugyan olyanok, mint a lelátókon ülni, azért sokat visszaadnak. Főleg, ha a meccseket jó társaságban nézzük. Sajnos ennek is van egy apró hátránya. Méghozzá az, hogy a közvetítések egész nap zajlanak, tekintet nélkül a munkaidőnkre, a gyerek óvódai hazajövetelére, a vacsora készítésre és még sorolhatnánk.
Adott persze a lehetőség, hogy felvegyük a meccseket és később megnézzük őket. De valljuk be legalább magunknak őszintén, mennyi esélyt látunk erre még mielőtt kiderülne a meccs eredménye? Utána meg már úgyis értelmetlen. De akkor hogyan oldhatjuk meg, hogy lássuk az élő adást?

Samsung Galaxy Tab 2 P3110 8GB táblagép

Digitális korban élünk. Ami azt jelenti, hogy nincs egyszerűbb, mint neten követni akár az olimpia minden egyes meccsét és mozdulatát. Nethez pedig bármikor könnyedén hozzáférhetünk, legyünk akárhol is a mobilunk vagy éppen a táblagépünk segítségével.
Persze nem mindegy, hogy milyen eszközt használunk már a felhasználói élmény szempontjából sem.

A Samsung élmény

A Samsung család legújabb tagjai a Note és a Galaxy S III mobilok már méretükben és képességeikben inkább hasonlítanak egy kisebb táblagépre, zsebPC-re, mint egy egyszerű telefonra. A szép képernyőfelbontásnak hála, ezeken élmény lesz követni a magyar bajnokokat.

Almával az Olimpiát

Az iPhone rajongók és tulajok sem fognak csalódni, ha az elkövetkező 3 hétben bekapcsolódnak valamelyik meccsre. Csak a sorban állva, a moziban ülve vagy épp a piros lámpa előtt ne feledkezzenek bele túlságosan a szurkolás hevébe, mert még ők is piros lapot kaphatnak.

Tábláról az eredményeket

Persze, aki szeret mindent nagyban élvezni, annak ajánljuk, hogy még időben szerezzen be egy tabletet, hogy azon követhesse az idei eseményeket. Nem kizárt, hogy otthon jól kitudja majd magyarázni az extra kiadást azzal, hogy az olimpia előtt minden műszaki üzlet csak úgy dobálja az ajánlatokat az ügyfelek után, amit nem lehet kihagyni.
Ez pedig tényleg igaz. Érdemes kihasználni a még tartó kedvezményeket, hiszen ilyen mértékű akciók általában csak karácsonykor szoktak lenni legfeljebb. Most ezt tekinthetjük úgy is, mint második pénzügyi karácsonyt a high-tech piacon. Szóval, aki most tud vásárolni, az jól jár.
Ám érdemes ezen a területen is bölcsen választani. Csak azért nem szabad a legolcsóbb terméket megvenni, mert olcsó. Általában még ilyenkor is jó a közép árkategóriában maradni. Hisz még ilyenkor is nagyon jó ár-érték ajánlatokat csíphetünk meg.
Szóval használjuk ki az alkalmat, ha tehetjük, hogy beszerezzük legújabb házi kütyünket, ami nem csak szép, de hasznos is.

Ti hogyan követitek nyomon az olimpiai eseményeket?

Apple iPhone 4S mobiltelefon Apple iPhone 4S mobiltelefon legjobb ajánlat (további iPhone-ok)
Samsung Galaxy Tab 2 P3110 8GB táblagép Samsung Galaxy Tab táblagép legjobb ajánlat (még több Anroidos táblagép)
Belkin F8N631EBC01 iPad tok Belkin F8N631EBC01 iPad tok legjobb ajánlat (tablet tokok minden mennyiségben)

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
mobiltelefonUncategorized

Szuper telefonok a forró hónapokban is

1 Perc olvasási idő
Nagy tárhelyet, modern hangzást, kiváló akkumulátorú készüléket keresel, vagy éppen designos telefonra vágysz? Az olcsóbbat.hu-n mindet egy helyen megtalálod! Ha valami igazán…
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük