3dfanatechtpcjátékokkonzolkormánylgmédialejátszómonitorpcxtreamer

LG W2363D-PF monitor – három dimenzió baráti áron

2 Perc olvasási idő
3dfanatechtpcjátékokkonzolkormánylgmédialejátszómonitorpcxtreamer

LG W2363D-PF monitor – három dimenzió baráti áron

2 Perc olvasási idő

Minden tiszteletünk azoké, akik nap, mint nap monitorokat tesztelnek, próbálnak ki. Manapság ezen a területen is nehéz kiemelkedőt alakítani a gyártóknak, ezek ismeretében pedig végképp nehéz megmondani, miért olyan érdekes az LG új monitora. Elvégre ez is csak egy fekete megjelenítő, némi extra képességgel és egészen jó árral – és mégis.

LG W2363D-PF monitor - olcsobbat.hu

Nem tagadjuk, a W2363D-PF kellemes külsőt kapott, azonban a fekete váza miatt első blikkre semmi különlegeset nem látni benne. Azután bekapcsoljuk a monitort, és megdöbbenünk: a készülék alján helyet kapott henger érdekessé teszi a szerkezetet, ez a kis kiegészítő ugyanis az LG Tru Light technológiáját használja, és fehér fényt bocsát ki az éppen nézett film, hallgatott zene vagy játszott játék ritmusától függően. A hangerő és az időzítés egyaránt számít, a LED késés nélkül pulzál.

A fényes, fekete váz kávája elől 0,8 hüvelyket foglal el a durván 5 kilogrammot nyomó monitor oldalaiból, a konstrukció meglehetősen strapabíró a finom külső és könnyű súly ellenére. Tizenöt fokban dönthetjük meg, a menürendszert vezérlő felületet pedig a jobbalsó sarokban találjuk meg: itt hat darab, elkülönített érintésérzékeny területet látunk, ahol választhatunk a különféle extrákat ígérő G-Mode, a Bemeneti források, a Menü, a Fel, a Le és a Beállítás opciók között.

A 23 hüvelykes monitorban TN panel kapott helyet, a megjelenítő 16:9-es képarányú, és 1920×1080 pixel megjelenítésére képes. A VESA-támogatás mellett az NVIDIA 3D Vision szolgáltatást is ismeri: ezzel a megfelelő szemüveg jelenlétében bármilyen játékot vagy filmet 3D-ben jeleníthetünk meg. Az első tesztek szerint a monitor remek teljesítménnyel büszkélkedhet, és mindezt megfizethető ár mellett teszi. Ha ezt a modellt választjuk, hangszórót is spórolunk, a W2363D-PF ugyanis fejhallgató-bemenettel is rendelkezik.

LG W2363D-PF monitor árak, ajánlatok

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djelmez

Karnevál 2020

5 Perc olvasási idő
Velencéről a lagúnák, gondolák és Szent Márk szárnyas oroszlánja jut eszünkbe. No meg a karnevál. Erről szól mai bejegyzésünk is.  A velencei…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük