fizetett promóció

A leghatékonyabb spórolási ötletek, hogy a hónap végén se legyen üres a pénztárcánk

4 Perc olvasási idő

Egyesek számára minden hónapban nagy kihívás, hogy ne költsenek többet, mint amennyit keresnek. Az energia, az élelmiszerek,a gyógyszerek és más általános dolgok ára folyamatosan emelkedik. Ezért egy bizonyos életmód fenntartásához tudni kell, hogyan kell megfelelően kezelni a pénzügyeket. A megtakarítás gyakran önként vállalt rossznak és a mindennapi élet szükségtelen bonyodalmának tűnik. De az igazság az, hogy az egész folyamat nagyon egyszerű is lehet. Csak néhány apró lépés és már indulhat is a megtakarítás. Merítsen ihletet tippjeinkből, és javítsa életét egyszerű változtatásokkal, amelyeket mindenki kipróbálhat. Így havonta több tízezer forintot is megtakaríthat.

Gondolja át mire is költ valójában

Ha nem tudja mire is megy el a fizetése, soha nem sikerül majd 5 000 Ft-nál többet megtakarítania. Ezért a lehető legegyszerűbb dolog, ha több napig egymás után összeírja, hogy mire költött aznap. Egy drága kávé munka előtt, vagy egy jó péksütemény kedvenc pékségéből? Bár ez csekély kiadásnak tűnhet, havi szinten meghaladhatja akár a 20 000 Ft-ot is. A megoldás nagyon egyszerű. Változtassa meg korábbi drága szokásait olcsóbbakra. Főzzön otthon kávét és előző nap süsse meg kedvenc pékárúját. Ugyanez vonatkozik az ebédre és a vacsorára is.

Érdemes figyelemmel követni a nagy üzletláncok akciós kínálatát, hogy az alapanyagokat még kedvezőbb áron szerezhesse be. Látogasson el a Tiplino portál oldalára és válogasson a nagyszerű ajánlatok sokaságából. Keresse az eMag kupon kedvezményeit, melyek során jelentős megtakarítással vásárolhatja meg kedvenc termékeit. Az egyes eMag akciók keretein belül előnyös áron juthat alapvető élelmiszerekhez, drogériaszerekhez, ruhaneműkhöz és háztartási gépekhez egyaránt. Javasolt figyelni az eMag kuponok és az eMag akciók legjobb ajánlatait, azaz az eMag Black Friday napokat, amikor akár féláron szerezheti be kedvenc szépségápolási termékeit, ruhaneműit, okoskészülékeit. Ez az eMag Black Friday akciója minden évben november végén kerül megrendezésre és ezáltal megkönnyítheti a karácsonyi ajándékok vásárlását szerettei számára.

Ha sokat költ gyógyszerekre, használja ki a Pingvin Patika kupon lehetőségének előnyeit, melyek keretein belül kedvező áron juthat hozzá vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereihez. A Pingvin gyógyszertárak háromhetente megújuló Pingvin Patika akciós újsággal kedveskednek vásárlóiknak. A rendszeresen kiadott Pingvin Patika akciós újságokban megtalálhatók a Pingvin gyógyszertárak által forgalmazott egyes Pingvin Patika akciós termékek nagyon kedvező áron. Lapozza át a Pingvin Patika akciós újságokat és vásárolja meg kedvenc Pingvin Patika akciós készítményeit akár online, akár személyesen a Pingvin gyógyszertárak egyikében.

Felejtse el az impulzív vásárlást – tervezze meg nagybevásárlását

Az impulzív vásárlás nemcsak Önre nézve, de pénztárcájára is káros hatással lehet. Ennek fő oka, hogy általában egy teljesen használhatatlan holmit vesz a boltban, amit soha nem fog használni. De hogyan lehet ezt elkerülni? Mielőtt felkeresné az üzletet, készítsen egy listát a szükséges dolgokról. Ebben nagy segítséget nyújthatnak az egyes áruházláncok akciós katalógusai, melyekben számtalan terméket találni nagyszerű árakon. Egyik ilyen kitűnő kiadvány a Benu gyógyszertárak akciós újságjai, melyekben rengeteg Benu gyógyszertár akciós termék szerepel verhetetlen beszerzési áron.

A Benu gyógyszertár akciós újságjai segítségével nemcsak vény nélkül kapható gyógyszereket vásárolhat, hanem táplálék-kiegészítőket, vitaminokat, teákat és gyógyászati segédeszközöket is. Éppen ezért ajánlott figyelemmel követni az aktuális Benu gyógyszertárak akciós újságjait, hogy e nagyszerű ajánlat keretein belül szerezhesse be kedvenc Benu gyógyszertár akciós termékeit. A Benu gyógyszertárak akciós újságai megtalálhatók a Kaufino portál oldalán lapozható változatban is. Azonban, ha nem biztos egy termékben, hogy valóban szüksége-e van rá, a bevásárlólistájára ne tegye rá, így a valóságban is csak a legszükségesebb dolgokat fogja megvásárolni.

Pénzmegtakarítás

A pénzmegtakarítás bonyolultnak tűnik, de valójában ez egy viszonylag egyszerű folyamat. Csak tudni kell, hogyan is kell helyesen csinálni. A legrosszabb, amit tehet, hogy kölcsönt veszel fel egy drága dolog megvásárlására. Ha valamit nem engedhet meg magának, inkább engedje el és ne vegye meg. Vagy kivárhatja a legmegfelelőbb alkalmat, ami lehet akár kuponkedvezmény, mint a Pingvin Patika kuponok, vagy az eMag kuponok, vagy akár akciós újság kedvezmény, mint  a Benu gyógyszertárak akciós újságjai vagy a Pingvin Patika akciós újságjai, de akár megvárhatja a november végén megrendezésre kerülő eMag Black Friday napokat, amelyek keretein belül akár drága dolgokat vásárolhat fillérekért. Ha lakásról vagy autóról van szó, ne vegyen fel túl sok hitelt exkluzív modellekre vagy nagy villákra. Vigyázzon, vegyen fel kevesebbet kölcsön, és kerülje az anyagi problémákat.

Azonban a megtakarításról sem szabad megfeledkezni egy ilyen mozgalmas és gyors élet során. Ezért hozzon létre egy megtakarítási számlát, és fizetésének néhány százalékát oda spórolja. A megtakarítási számlákon általában a pénz kamatozik, így tovább is lehet vele keresni. A vásárlási szokásokat impulzív vásárlásról tudatos vásárlásra változtatni nem könnyű. Ha követi ezeket a bevált tippeket, valóban spórolhat a vásárlása során. Használja ki a kereskedelmi láncok és üzletek minden előnyét, és vásároljon bevásárlólistáról. Csak így garantálható, hogy vásárlása sikeres és nyereséges lesz.