appleclatronicdelonghidokkolóetafagorhauserhausmeisterjátékokkenwoodkenyérsütőmoulinexorionsamsungsencortablet pctelefon

Ezekkel a játékokkal játszottunk tavaly

5 Perc olvasási idő
appleclatronicdelonghidokkolóetafagorhauserhausmeisterjátékokkenwoodkenyérsütőmoulinexorionsamsungsencortablet pctelefon

Ezekkel a játékokkal játszottunk tavaly

5 Perc olvasási idő

A tavalyi év sokak szerint hosszú ideje az egyik legjobb volt a videojátékos megjelenések szempontjából, és mi csak osztani tudjuk a véleményüket: a 2011-es esztendő bővelkedett a remek programokban, s bár az emberek ízlése igencsak változó, gyakorlatilag bárki találhatott a fogára való szórakozást. Komoly feladatra vállalkozunk: összeszedjük a tíz legjobb címet, ezekkel garantáltan nem fogtok mellé, ha beruháztok rájuk!

Ezekkel a játékokkal játszottunk tavaly - olcsobbat.hu

Batman: Arkham City
A szuperhősöket sokan gyerekesnek találják, de a Batman: Arkham City nevű akciójáték garantáltan megváltoztatja ezt a véleményünket. A program hangulata egészen elképesztő, a sötét és komor játékvilág belénk mar, együtt izgulunk a Denevéremberrel, hogy sikerüljön megmenteni Gothamet a Jokertől. Az Arkham City játékmenet tekintetében is zseniális: a játék során odamegyünk, és azt csinálunk, amit szeretnénk, úgy teljesítjük a küldetéseket, ahogy kényelmes, akár arra is lehetőségünk nyílik, hogy járőrözzünk az utcákon a bűnözők után kutatva. Zseniális darab, nem szabad kihagyni!

Battlefield 3
A lövöldözős játékok etalonja számunkra a Battlefield 3 volt, hiába kapott jobb értékeléseket az új Call of Duty. A svéd fejlesztők FPS-ének egyjátékos része ugyan hagyott némi kívánnivalót maga után, de még így is bőven a fogyasztható kategóriába tartozik, a lényeg pedig a multiplayer, mert ebből van kooperatív és kompetitív mód is. A Battlefield-széria legfontosabb alapköve az utóbbi, és ezen a téren megint nem tudott hibázni a DICE: nincs is jobb érzés annál, mint 63 másik játékos társaságában, harckocsiban ülve rohamozni, miközben vadászgépek párbajoznak az égen!

DiRT 3
Az egykor Colin McRae nevével fémjelzett sorozat már nem a régi, de ez nem is feltétlenül probléma: a DiRT-széria már más ösvényen halad, itt sokkal nagyobb hangsúlyt kap a show és a látvány, mint a korábbi felvonásokban. Na jó, a DiRT 3 ezen a területen visszavett kicsit, de attól a ralis játék még remek, sőt a Gymkhana játékmódban még fontosabb szerep jut a trükközésnek, mint valaha – ha emlékszünk, Ken Block zseniális mutatványaira, akkor készülődjünk: most mi is utánozhatjuk őt!

FIFA 12
Imádjuk a focit: játszani, nézni, és megint csak játszani, hiszen a sport virtuális formáját sem vetjük meg. Magyarország egyik kedvenc videojátéka a FIFA-sorozat, és az új részt is lesz miért szeretni. A Dzsudzsák Balázs képével díszített borítóval érkező program ismét számtalan területen fejlődött tovább, finomodott a fizika a játékosok érintkezése közben, élethűbbek lettek a passzok, ráadásul idén a PC-s verzió sem maradt le a többiektől. Magyar kommentárral kapható ez is természetesen.

Mortal Kombat
A verekedős játékok atyja (húha, ezzel lehet sokaknál kiütöttük a biztosítékot) visszatért! Ráadásul NetherRealms legújabb próbálkozása egyáltalán nem lett rossz, pontosan ugyanolyan jó érzés Sub-Zero és Scorpion bőrébe bújni, mint annak idején volt. A grafika rengeteget fejlődött, és a játékmenet is csak annyira változott, hogy friss legyen, de mindenképpen felidézze bennünk a régi élményeket. A Mortal Kombat idén a legjobb verekedős játék lett, ez nem vitás!

Ezekkel a játékokkal játszottunk tavaly - olcsobbat.hu

Portal 2
A Portal első része zseniális játék volt, noha abszolút kezdetleges fejlesztésnek volt felfogható. Így tartja ezt a Valve, aki a második részt már teljes értékű programként készítette el, az előzőnél sokkal jobb történettel, még több fejtörővel és ügyességi kihívással. A Portal 2-ben már kétfős kooperatív mód van, amiben két robot bőrébe bújva kell teljesítenünk a ránk váró feladatokat. A játék a legjobb választás lehet azoknak, akik kedvelik a gondolkodós címeket!

Rayman Origins
Az új Rayman hatalmas talány volt számunkra. Mármint nem maga a játék, hanem a fogadtatása, mert a Ubisoft platformjátékát nagyon kevesen vették meg, pedig a program zseniálisan sikerült. Oldalnézetes ugrabugrálós anyagról van szó, aminek a látványvilága elmondhatatlanul lenyűgöző, érdemes megnézni róla egy-két videót, az ember garantáltan beleszerelmesedik majd. Mindenkit buzdítunk a megvásárlására, Rayman nem szerepelhet le ennyire!

Shogun 2: Total War
Egyre kevesebb minőségi valós idejű stratégia készül manapság, de a Total War-sorozat fejlesztői sosem fognak mellé. Aki régi motoros, emlékezhet, hogy a széria még a feudális Japánban játszódó Shogunnal indult el, több mint tíz után pedig újra ezt a körítést vették elő a fejlesztők, hogy megnézzék: mit sikerült felmutatniuk fejlődés címén az elmúlt évtizedben. Örömmel jelenthetjük, hogy nem keveset, a Shogun 2 gyakorlatilag tökéletes RTS, minden stratégának játszania kell vele!

The Elder Scrolls V: Skyrim
A The Elder Scrolls V: Skyrim nemcsak egyértelműen az év legjobb szerepjátéka, de számtalan helyen megkapta az év legjobb játék címet is. Nem véletlenül: a fantasy RPG kiváló játékmenettel, remek sztorival és hangulattal büszkélkedhet, ráadásul gyönyörűen néz ki, a zenéje pedig teljesen magával ragadó – persze ez érthető, hiszen Jeremy Soul szerezte. A Skyrimet egy komoly játékos sem hagyhatja ki, ha pedig olyan címet keresel, amivel hetekig, hónapokig ellehetsz, akkor jó helyen jársz!

Uncharted 3: Drake’s Deception
Nagy kár, hogy az Uncharted kizárólag a PlayStation-tulajdonosok kiváltsága, de végtére is a Sony jó üzletet csinált a sorozattal. Az Uncharted 3 még jobb lett, mint bármelyik eddig megjelent epizód, a látvány és hangulat tekintetében rengeteget ugrott előre az új rész, pedig az élmény eddig sem volt kutya. Lara Croft és Indiana Jones elbújhatnak, Nathan Drake az új kalandorkirály, egyszerűen nem tudunk betelni vele!

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük