Ne csak kívánjunk szép álmokat, tegyünk is róla!

20111209-hauser-eb610-agykellek-olcsobbat-hu-01

Fontos az egészséges táplálkozás, a nyugodt élet, a sok testmozgás, de mindezek mellett még van egy alapvető igénye testünknek, persze sok más mellett, melyet, ha nem tudunk megadni neki, akkor nagyon rövid időn belül kóros elváltozásokat okozhat testünkben és elménkben is. Ez pedig nem más, mint a pihentető és nyugtató alvás.

Netgear N900 router – az útválasztók csúcsragadozója

20110918-netgear-n900-router-olcsobbat-hu-01

A címben rövidítettünk egy keveset a Netgear új routerének nevén, valójában ugyanis N900 Wireless Dual Band Gigabit Router a termék becsületes elnevezése, de egyrészt akkor feleslegesen lenne három sor a poszt címe, másfelől úgyis törekszünk majd az N900 minden érdekes jellemzőjének kivesézésére. Mert lesz is mit, az új router kétségkívül az egyik legdurvább modell lesz a piacon, ha a télen végre boltokba kerül.

Logitech Wireless Solar Key K750 billentyűzet – a környezettudatos

20110912-logitech-wirelesssolarkeyk750-billentyuzet-olcsobbat-hu-01

Megint díjat követelünk a Logitechnek, a gyártó a K750-es billentyűzetbe olyan mértékű technológiai innovációt zsúfolt, hogy csak tiszteletteljesen kalapot tudunk előtte emelni reakcióként. A Wireless Solar Key K750 abszolút környezettudatos választás, ráadásul nemcsak a működését tekintve, hanem a körítést is: a Logitech mindent elkövetett annak érdekében, hogy megnyerje a zöldlelkű felhasználók kegyeit.

Canon Pixma MG8220 nyomtató – bárhonnan nyomtathatunk

20110830-canon-pixmamg8220-nyomtato-olcsobbat-hu-01

A múlt héten a Canon bemutatta a legújabb nyomtatóit, s bár a Pixma MG8220 és a Pixma MG6220 ugyanazt az irányvonalat képviselik, mi mégis inkább az előbbit, a több funkcióval bíró nagytestvért vesézzük ki. Az új modell legfőbb érdekessége, hogy Wi-Fi-adapterrel is felszerelték, és a különféle alkalmazások révén gyakorlatilag bármilyen forrásból nyomtathatunk. A nyomtató ráadásul gyönyörűen néz ki, és ami még fontosabb: megfizethető áron kerül forgalomba.

Canon X Mark I Mouse Lite egér – számolni is megtanult

20110804-canon-xmarkimouselite-eger-olcsobbat-hu-01

A Canon számtalan termékével foglalkozhatnánk, egeret akkor sem sokat találnánk a gyártótól: az X Mark I Mouse Lite egyike a vállalat ritkaságainak, s már csak azért is érdekes, mert amellett, hogy kiválóan tölti be a számítógéphez nélkülözhetetlen derék rágcsáló szerepét, ráadásul számológépként és numerikus billentyűzetként is szolgál. Három az egyben – lássuk, hogy működik a kütyü a gyakorlatban!

Samsung HS-3000 headset – tényleg bármihez jó

20110713-samsung-hs3000-headset-olcsobbat-hu-01

A Samsung HS-3000 nem igazán a klasszikus értelemben vett headset, ezt ugyanis nem közvetlenül helyezzük be a fülünkbe, hanem a korábban szintén kivesézett Jabra Clipperhez hasonlóan a pólónkra kell felcsíptetnünk, majd utána bele kell dugni a fülhallgatót. A Samsung terméke azonban sok tekintetben jobb, mint a fent említett rivális, elég csak a fülhallgató minőségét vagy az előre beállított hangzásmódokat nézni. Ja, és gyakorlatilag ugyanolyan áron indulnak.