HP Officejet 100 Mobile nyomtató – mobilizált nyomtatás

20110527-hp-officejet100mobile-nyomtato-olcsobbat-hu-01

Újabb hordozható nyomtatóval rukkolt elő a HP, és míg az Officejet H470 mérsékelt teljesítményt produkált, addig az Officejet 100 Mobile meglehetősen szépen teljesít. Rendben: árban talán kicsit elszállt a gyártó (tény, hogy ennyiért komolyabb asztali gépeket találni), de ebben a kategóriában kevés alternatíva között válogathatunk, úgyhogy érdemes megfontolni a beszerzését.

BlackBerry Playbook tablet PC – táblagép ínyenceknek

20110305-blackberry-playbook-tabletpc-olcsobbat-hu-01

Talán nem először írjuk, hogy bár a BlackBerry rétegmárkának tűnik, valójában ez a réteg olyan erős, hogy a BlackBerry termékeket gyártó Research in Motionnek bőven jut piac, hiába küzdenek mellettük a legfajsúlyosabb gyártók a legfajsúlyosabb mobiltelefonjaikkal. Ezek után nem meglepő, hogy a cég a tablet PC-k piacára is megpróbál betörni.

HP OfficeJet Pro 8500A nyomtató – olcsón dolgozik a multifunkciós

20101128-hp-officejetpro8500a-olcsobbat-hu-01

A nyomtatók gyártói általában igyekeznek viszonylag olcsón árulni magukat a gépeket, és csak a nagyobb árréssel boltokba került kiegészítőkön és festékpatronokon keresztül próbálnak a nyereségre hajtani. A HP OfficeJet Pro 8500A típusú multifunkciós tintasugaras eszköz fordít ezen a modellen, mert maga a készülék kerül többe, ellenben a festékért már kevesebbet gombolnak le rólunk, ami kisebb cégek irodáiban kifejezetten üdvös lehet.

Kormányozz Momóval – Logitech MOMO Racing Force Feedback

20100406-olcsobbat-hu-logitech-momo-kormany-01

Nemsokára itt a választás, én mégis egy másfajta kormányt ajánlanék – a Logitech MOMO Racing Force Feedback egy remek játékvezérlő, amely a vezetés élményéhez leginkább hasonló érzést tud átadni a PC-s játékosnak is.