CES 2012: OLED TV-k és high tech kütyük a kiállításról

20120114-ces-osszefoglalo-masodikresz-olcsobbat-hu-01

Consumer Electronics Show – második rész

Show must go on – hadd idézzük sokadikként a Queen örökzöld slágerét, hogy egyszersmind így vezessük fel a Consumer buy canada in propecia Electronics Show (CES) kapcsán készített kétrészes összefoglalónk befejező darabját. Az előző felvonásban a legújabb és legérdekesebb laptopokról, tabletekről és okostelefonokról esett szó, most pedig egy kicsit a szórakoztatóipari termékek felé vesszük az irányt: szó lesz néhány érdekes tévékészülékről, mutatunk egy-két játékosoknak szánt újdonságot, bónuszként pedig néhány olyan kütyüt mutatunk, amit az érdekes és hasznos, de annyira nem megfizethető kategóriába sorolnánk. Nézzük őket!

Elindult az Árbarátok.hu – közösen olcsóbbat

20110601-arbaratokhu-olcsobbat-hu-01

Elindult a Sanoma legújabb szolgáltatása, az Árbarátok.hu. Az Árbarátok egy úgynevezett közösségi vásárlási oldal, amely lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy megfelelő létszámú társasággal exkluzív ajánlatokhoz, termékenként, szolgáltatásonként 50-90 százalékos kedvezményekhez jussanak. A közösségi vásárlás alapelve egyszerű: fogjunk össze, legyünk minél többen, és közösen olcsóbban vásárolhatunk!

IRIS IRIScan Pro Office 3 scanner – mindent felismer

20110221-iris-iriscanprooffice3-scanner-olcsobbat-hu-01

Az IRIS már évek óta a scannerek piacának egyik legérdekesebb szegmensében tölt be vezető szerepet: ahogy több más hordozható lapolvasójuk, úgy az IRIScan Pro Office 3 is kiválóan alkalmas az úgynevezett OCR (optical character recognition, optikai karakterfelismerés) feladatokra, ráadásul a mellékelt szoftverek is nagyon cialis professional hasznosak tudnak lenni, ha a munkánk megköveteli a nyomtatott dokumentumok újbóli digitalizálását.

Így készül az olcsó e-könyv: CanoScan LIDE100 szkenner

20100413-canon-canoscan-lide-100-olcsobbat-hu-01

Foszladozik a kedvenc könyvünk? Szeretnénk az iskolai jegyzetet megőrizni az örökkévalóságnak? Esetleg notebookunkon, telefonunkon olvasgatnánk? A legjobb megoldás egy olcsó, ám könnyen kezelhető, jó minőségű szkenner, például a Canon CanoScan LIDE100 modellje.