Kipróbáltunk pár szaunát, összeszedtük a tapasztalatokat

Fiatal nő szaunázik

Népszerű szauna típusok: finn, infra és arc szauna | Szaunaparfümök a relaxáláshoz | Finom illóolajok szaunázáshoz

Úgy tűnik a tavaszi verőfényes napsütésre és a nyári kánikulára még várni kell, viszont aki már most vágyik egy alapos izzadásra, kövesse a példánkat és szaunázzon! Belevetettük magunkat a forró élvezetek világába és kipróbáltunk néhány típust, hogy aztán egyiket a másik után az egekbe magasztaljuk …

Stresszoldás a fürdőszobában – Erre figyelj a hidromasszázs kabinok vásárlásánál!

Hidromasszázs zuhanyzás otthon

Pezsgőfürdő otthon| Hidromasszázs zuhanykabinok | Különleges formájú kádak

A stressz népbetegség, kihathat egész életünkre, megkeserítheti mindennapjainkat és amíg mindezt nem tudjuk egy trópusi tengerpart pálmafái alatt kiheverni, kénytelenek vagyunk házilag kezelni: zenét hallgatunk, párologtatunk, meditálunk, masszázsra járunk. De mi van akkor, ha az utóbbit vegyítjük egy kis tengerparti fílinggel és odavarázsoljuk a fürdőszobánkba? Eláruljuk! Dupla siker!

Pihend ki a stresszt belföldi utazással >>

Szélmalomharc a szőrrel!

20120514-epilalas-olcsobbat-hu-01

Epilátorok 15 000 Ft alatt | Népszerű testszőrnyírók | Bőrápolószerek széles választéka

Nyáron nem csak a nappalok hosszabbak, de a szoknyák is rövidebbek, előkerülnek a jóidőre tervezett göncök, kivillannak a télen megfakult, hófehér lábak. Az utóbbival még csak-csak megbarátkozunk, hiszen nemsokára (vagy a napnak, vagy némi önbarnítónak köszönhetően) ismét tökéletes színárnyalatban fognak pompázni, azt azonban nehéz feldolgoznunk, ha télről megmaradt szőrborítás is fedi őket… Ideje szétnézni a szőrtelenítő krémek és epilátorok piacán és bevetni néhány okos trükköt, hogy a mackóbundától minél hosszabb időre megszabadulj!