Két ujjal a monitor ellen! – Új billentyűzet amatőr pötyögőknek…

Smartype billentyűzet

Vezetékes billentyűzetek | Vezeték nélküli billentyűzetek | Billentyűzet és egér szettek

Az emberek igen nagy százaléka, csak két ujjal és komoly koncentrációval képes gépelni, számukra a tízujjas vakírás csak egy elérhetetlen álom. Hozzászoktak a fejlógatva pötyörészéshez és ahhoz, hogy bizony igen sokszor hiba csúszik a számításukba. Ha haladni akarnak, akkor nem bírják folyamatosan nyomon követni a monitort, a backspace billentyűt pedig jószerivel többet használják, mint az entert. Számukra most jó hírünk van…

Top 20 billentyűzet: hasonlítsd össze őket >>

Milyen messzire tudod dobni a mobilod?

Mobil hajítás világbajnokság

Kedvenc Androidos mobilok | Apple iPhone-ok | Még több okostelefon

Úgy tűnik minél fejlettebb a technika, az emberek annál őrültebbek, némelyek például kedvenc szórakozásuknak a telefondobálást tartják. Persze nem azt a formáját, amikor lefagy, kiakad, se kép, se hang és az ember földhöz vágja, sem azt, amikor jól felidegesít az asszony és azért repül messzire a mobil. Ezek az emberek sportszerűen dobálnak mobiltelefonokat, rendszeresen edzenek, sőt már világbajnokságuk is van. 12 éve. Ki gondolta volna?

Ha ilyen mobilod van, tuti nem dobod el! >>

Asus EeeBox PC EB1030 – ez nem olyan desktop PC!

Asus EeeBox PC EB1030

Asus Netbookok | Asus asztali gépek | Asus monitorok

Noha a laptopok térhódítása megállíthatatlan, és az asztali számítógépekből rendre kevesebbet adnak el, azért be kell látni: van aki, inkább a desktop PC-kre szavaz, vagy éppen azért használja őket, mert például a potenciálisan kínált teljesítmény miatt kénytelen rá. Többeknek viszont így is eszébe jutott: mennyi bosszúságtól kímélhetné meg őket, ha a hatalmas fémházat valami kisebbre, valami elegánsabbra cserélhetnék?

Számítógépfüggő gyerekek, könnyebb tanulás?

Gyerekek és szüleik laptoppal

Laptopok otthoni felhasználásra | Asztali számítógépek | LCD monitorok

A szülők nagy dilemma előtt állnak. Valószínűleg meg szeretnék könnyíteni a gyerek iskolai tanulását azzal, hogy számítógépet, laptopot, táblagépet vásárolnak, egyúttal csillapítják a csemete információéhségét is, azonban ezzel máris két malomkő közé kerülnek, mely porrá zúzza bennük a „felelősségteljes szülő” érzést. Miért?

Űregeret a függőknek – Nesze nektek gombnélküli világ!

Logitech G600 MMO gamer egér

Logitech egerek | Lézer egerek | Vezeték nélküli egerek

Amikor már mindegyik cégóriás arra törekszik, hogy szerkezetei minél egyszerűbbek és könnyen használhatóak legyenek, hogy egy érintéssel elénk táruljon a világ és ne kelljen felesleges gombokkal bajlódni, akkor a Logitech gondol egy nagyot. Célba veszi a játékfüggőket és az irodai dolgozókat, majd húsz gombos egeret gyárt, amit arany áron árul. Könyörögve kérdezzük: minek?

Spóroljunk okosan!

20120325-sporolas-olcsobbat-hu-01

A legnépszerűbb karbantartó programok | Otthoni és kerti kiegészítők | Minőségi ételek és italok

Talán most ez egy kicsit furcsán fog hangzani, de meglátásunk szerint csak azok tudnak hatékonyan spórolni sok esetben, akik hajlandóak be is fektetni a pénzüket.