Vezess, Amigo! Navon N470 GPS

20100125-navon-n470-igo-amigo-01

Az Olcsobbat.hu legnépszerűbb navigációs berendezése a Navon N470. Vajon minek köszönhető ez a siker? Maga a készülék sem rossz, az iGo Amigo rendszer eleve sokak fantáziáját megmozgatja, az ár pedig csak hab a tortán.

Acer Ferrari One – netbook majdnem négy keréken

20100505-acer-ferrari-one-fo200-olcsobbat-hu-01

Ha valaki azt gondolná, a netbookok aranyos, pici, ám épp ezért kissé lassú és butácska eszközök, talán néha igaza lehet. Ám az Acer Ferrari One netbook a netbookok között valóban versenyautónak számít, nem véletlen a Ferrari design és megnevezés!

Androidos nagyágyú: HTC Desire

20100420-htc-desire-android-olcsobbat-hu-01

A HTC egyre-másra ontja az okostelefonokat, a HTC Desire a feltörekvő gyártó új sztárja, melyen Google Android operációs rendszert találhatunk.

HTC Touch HD2 – minden a zsebben

20091202-htc-touch-hd2-1

Mobiltelefon? Miniszámítógép? PDA? Tulajdonképpen mi is ez a szürke téglatest? Nos, a HTC Touch HD2 tulajdonképpen több, mint okostelefon, a MID (Mobile Internet Device) kategória illik rá leginkább. Meg kell fizetni, de ezért gyakorlatilag hatalmas tudás kerül a zsebünkbe.

TV a monitoron: Gigabyte GT-PS700 TV tuner kártya

20091102-gigabyte-tv-tuner

Tévé. Egy évtizede még minden háztartás elengedhetetlen része volt, de mára kissé megváltozott a helyzet. Sokaknál el se fér egy nagy monstrum, mások pedig amúgy is PC-vel kelnek és fekszenek, másfelé nem is néznek, csak a monitorra. Ha mégis belenéznénk néha a Barátok Köztbe vagy a Híradóba, egy digitális, PC-s tévévevő a megoldás, mint például az igen olcsó Gigabyte GT-PS700 TV tuner.

Egy palmnyi dollárért

Azt már tudjuk, hogy PDA-ból rengeteg félét lehet kapni. Van windowsos, fényképezős, GPS-es, fényképezős, WiFi-s, telefonos és fényképezős, és még lehetne sorolni, de amiért az Olcsóbbat az Olcsóbbat, az meglepő módon nem más mint az olcsóság, és megmondom őszintén, ha a post megírása előtt tippelnem kellett volna, hogy mennyibe kerül egy PDA, akkor bizony minimum 60-70ezerre, de inkább százezer körüli összegre tippeltem volna. Ellenben léteznek PDA-k ez alatt az ár alatt is, és meglepő, de már harmincezer forint alatt is, vagy maximum pár ezerrel többért. És nem is akrámilyenek, ha nem akarjuk velük feltétlenül lépten-nyomon a leveleinket olvasni, vagy brutális P2P letöltéseket végezni, akkor tökéletesen megfelelnek a napi feladatok tárolására, telefonszámok megjegyzésére, Google Calendarral való szinkronizálásra, vagy e-book olvasásra. Ezekből válogattuk ki most a legolcsóbbakat.