Mi adjuk az ötletet, te beleadod a szívedet – ajándékok Valentin-napra!

Valentin napi ajándék ötletek

Csokik és édességek | Palackozott borok | Fülbevalók

Február 14. a szerelmesek napja. 5+1 tuti tipp!

Búcsú – Nyugodjon békében orrfacsaró bűz!

shutterstock_45179425

Női parfümök széles választéka | A legnépszerűbb golyós dezodorok | Különleges aromakeverékek

Azokhoz a szerencsés emberekhez, akik gond nélkül bármilyen dezodort és parfümöt magukra fújnak, most nem szólnánk, számukra érdektelen információhalmazt fog tartalmazni a cikk, kivéve persze, ha a környezetvédelem központi szerepet játszik az életükben… Ha nem tudtad volna kihámozni a fenti mondatból, hogy miről kaphatsz hasznos információkat, akkor bizony tovább kell olvasnod. Itt ugyanis olyan izzadság gátlókról és légfrissítőkről esik szó, melyek nem csak hogy nem irritálnak, de környezetkímélők, olcsók, hatékonyak és otthon is könnyen elkészítheted bármelyiket!

Locsolkodás: elvárás, élmény, hagyomány? Megkérdeztük!

20120406-locsolkodas-olcsobbat-hu-01

Parfümök a hétfői locsolkodáshoz | Olcsóbb parfümök az alkalomra | Néhány igazán minőségi darab

Szabad-e locsolni? Míg kislányként jobbára azon versenyeztek a lányok, hogy kinek lesz húsvét hétfőn több locsolója, addig felnőtt fejjel már teljesen más értelmet vesz a dolog. Ha nem is bújunk el a hét lakattal őrzött szobába és rezzenünk össze minden csengetésre, a locsolókat pedig szívesen fogadjuk, akkor a nap végére rosszullét kerülget bennünk a pacsulik tömkelegétől, melyet a fejünkre locsolnak…

Farsangi terülj-terülj asztalkám – 1. rész

20120222-farsangietelek-elsoresz-olcsobbat-hu-01

Olcsón is lehet jó sütőt venni! | Receptek a farsangi fogásokhoz | Elengedhetetlen kiegészítők a főzéshez

Ha az évet egy háziasszony szemével nézem, akkor valahogy az ünnepek mindig egymást érik. Ott van azonnal az újév első partija, melyet együtt ünnepelünk a barátokkal, majd azonnal lehet is készülni a farsangi szezonra. Persze ilyenkor nincs minden nap maszkabál és ovis farsang, de mégis, nincs olyan időszak, ahol megállhatna az ember lányának kezében a fakanál.

Pasilesen, avagy Valentin, te Drága!

20120213-pasilesen-olcsobbat-hu-01

Finom parfümök Valentin-napra | Népszerű ajándékötletek | Jópofa plüssállatok hölgyeknek

Ugye nem kell mondanunk, hogy a szerelmesek ünnepe a nyakunkon és erre már most meglehetős intenzitással figyelmeztetnek is bennünket: plüssáradat, csoki dömping, szívecske invázió, love forever, no persze?! Van, aki kifejezetten szereti, ha unos-untalan mosolygó mütyüröket tolnak az arcába és van, aki higgadt nyugalommal szemléli az eseményeket. Érdekes tanulmány ilyenkor megfigyelni a vásárlókat: vettük mi is a sátorfánkat és néhány órára birtokba vettünk egy plázát, hogy Big Brother módjára meglessük a férfiakat és aztán gonosz módon kategorizáljuk őket típus szerint.

Ha az orrodnál fogva vezet – 3. rész

20120210-dg-laforce-parfum-olcsobbat-hu-01

Népszerű parfümök férfiaknak | Férfias illatok a mindennapokra | Jó áron kínált férfiparfümök

Ha egy nő úgy illatozik, mint egy virágoskert, az nem furcsa, inkább egy kicsit elvárás. Azonban a férfiaknál is vágykeltő fegyver lehet egy jól megválasztott illat… Mint tudjuk, a nők többsége kiváló szaglással rendelkezik. Legyen szó kellemetlen vagy kellemes illatokról, a legtöbb nő szinte azonnal megérzi és különböző folyamatokat, gondolatokat indít el a fejében, testében.