Új Lumiákkal készül karácsonyra a Nokia

Nokia-Lumia-920-es-Lumia-820

A Nokia Lumia sorozat | Nokia okostelefonok | Windows Phone mobilok

A Nokia a jövőben is számol a tavaly bemutatott Lumia-sorozattal. A karácsonyi szezonra két modellt is piacra dob: a Nokia Lumia 920 lesz az új csúcstelefon, míg a Nokia Lumia 820 a középkategóriába készül, és természetesen mindkettő a legújabb, Windows Phone 8 operációs rendszerrel érkezik majd.

A karácsonyi időszak népszerű mobiltelefonjai >>

Nokia 808 PureView mobiltelefon – dobd ki a fényképeződet!

Nokia Pureview 808 telefon kiegészítőkkel

Nokia okostelefonok | Fényképezős mobiltelefonok | MP3-lejátszós mobilok

A Nokia mostanában úgy próbálkozik, mint egy kezdő, szárnypróbálgató cég. Ami nem csoda, ha belegondolunk, a finneknek most sok mindent újra kell kezdeniük ahhoz, hogy eljussanak oda, ahonnan a legnépszerűbb okostelefonok letaszították. A Nokia kínálata újabban nem mutat egységességet vagy bárminemű koncepciót: az egyik készülék Windows Phone 7 operációs rendszerrel érkezik, a másik a már halálra ítélt Symbiant használja, de volt harmadik is, ami a Linux-alapú MeeGo-val próbálkozott – nem sokáig.

Nokia Lumia 900 mobiltelefon – a finnek folytatják

20120313-nokia-lumia900-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A legkedveltebb mobiltelefonok | Okostelefonok hozzáférhető áron | Korábbi Nokia Lumia-modellek

Ha egyszer a szekér beindul… Rendben, konkretizáljuk: egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy a Nokia Windows Phone operációs rendszerrel szállított okostelefonjai mekkora sikernek örvendenek, de az már biztos, hogy a finn gyártó feltette rájuk az életét, és ontja magából az új Lumia-készülékeket. A Nokia Lumia 900 a januári Consumer Electronics Show falain belül mutatkozott be először, a készülék nemcsak a Lumia 800 közvetlen utódja, ha úgy tetszik, felfrissült változata lesz, de több szempontból rá is ver a tavaly bejelentett modellre.

Izgalmas mobilbejelentések érkeztek Barcelonából

20120304-mwc2012-olcsobbat-hu-01

A legkeresettebb mobiltelefonok | A legújabb tablet PC-k választéka | Olcsón is lehet okostelefont venni!

A héten rendezték meg Barcenolában a Mobile World Congresst, ahol a legnagyobb készülékgyártók is előhozakodtak legfrissebb bejelentéseikkel. A bemutatott termékek között új Samsung-, Nokia-, Asus- és HTC-telefonok is szerepelnek többek között, összeállításunkban arra vállalkoztunk, hogy bemutassuk őket néhány szóban. Természetesen ez csak a kezdet: a közeljövőben sorra vesszük az érdekesebb termékeket, és bővebben is szót ejtünk majd róluk a blogon.

CES 2012: OLED TV-k és high tech kütyük a kiállításról

20120114-ces-osszefoglalo-masodikresz-olcsobbat-hu-01

Consumer Electronics Show – második rész

Show must go on – hadd idézzük sokadikként a Queen örökzöld slágerét, hogy egyszersmind így vezessük fel a Consumer Electronics Show (CES) kapcsán készített kétrészes összefoglalónk befejező darabját. Az előző felvonásban a legújabb és legérdekesebb laptopokról, tabletekről és okostelefonokról esett szó, most pedig egy kicsit a szórakoztatóipari termékek felé vesszük az irányt: szó lesz néhány érdekes tévékészülékről, mutatunk egy-két játékosoknak szánt újdonságot, bónuszként pedig néhány olyan kütyüt mutatunk, amit az érdekes és hasznos, de annyira nem megfizethető kategóriába sorolnánk. Nézzük őket!

Ultrabook-áradat és Intel-alapú okostelefon a CES-en

20120111-ces-osszefoglalo-elsoresz-olcsobbat-hu-01

Consumer Electronics Show – első felvonás

Az év egyik legnagyobb konzumelektronikai szakvására a Consumer Electronics Show (CES), ez kétségtelen, a Las Vegas-i összejövetel évről-évre vonzza a technokraták figyelmét, s egyszersmind elbűvöli őket, végtelenül beindítja a fantáziájukat. Kétrészes összefoglalónkkal arra vállalkozunk, hogy összeszedjük a show legérdekesebb bejelentéseit, bemutassuk a legizgalmasabb újdonságokat. Nem álltatjuk magunkat: bár megpróbálunk minél teljesebb, kerekebb ismertetőt összeállítani, biztosan lesznek olyan finomságok, amik esetleg kimaradnak – a hiánypótló észrevételeket kommentekben várjuk! Vágjunk is bele: az első felvonásban a legújabb laptopokat, tableteket és okostelefonokat vesszük sorra.