Hordozható médialejátszók – multimédia mindig, mindenhol!

20120527-medialejatszok-olcsobbat-hu-04

FM rádiós MP3-lejátszók | MP3 lejátszásra alkalmas okostelefonok | MP3-lejátszók diktafon funkcióval

Nem áltatunk senkit: manapság a hordozható MP3- és médialejátszók tipikusan olyan termékeknek számítanak, amik folyamatosan teret veszítenek az egyre okosodó mobiltelefonokkal szemben. Ennek ellenére a hagyományos eszközöket sem kell félteni, egyfelől ezek is állandó fejlődés alatt állnak, másrészt bizonyos szituációban kifejezetten hasznosak tudnak lenni.

A legjobb kedélyjavító: a zene az kell

20111208-azeneazkell-olcsobbat-hu-01

Sokak számára ismerős ez a mondat egyik leghíresebb musicalünkből, de szépsége mellett nagyon is igaz és örökérvényű kijelentés. Zenére mindig szükségünk lesz. Már az ókorban és valószínűleg az őskorban is meghatározó szerepet kapott a zene a mindennapi életben. Közben eltelt jó pár ezer év, és ez a tény megmaradt változatlanul. Bár a ritmusok és a hangerő egy kicsit megváltozott.

Terítéken a kicsi és okos zenedobozok – dokkoló-körkép

20111023-audyssey-lowereastsidedockair-dokkolo-olcsobbat-hu-01

Sokszor mondtuk már, manapság nem mindenkinek van igénye, sőt pénze arra, hogy csúcskategóriás hi-fi tornyot vásároljon zenehallgatásra, no meg persze az óriási népszerűségnek örvendő MP3-formátum korában nem is feltétlenül van értelme ennek: a tömörített állomány révén sok apró részlet tűnik el a dalból, ehhez pedig felesleges súlyos összegeket költeni a legmodernebb rendszerekre. A hangos zenehallgatás, mint olyan, persze nem tűnt el, ezért az MP3-lejátszókhoz és okostelefonokhoz most három ígéretes dokkolót mutatunk be.

SanDisk Sansa Clip Zip MP3 lejátszó – megfizethető apróság

20110826-sandisk-sansaclipzip-mp3lejatszo-olcsobbat-hu-01

A SanDisk neve ismerősen csenghet, no persze nem feltétlenül az MP3 lejátszóiról. A gyártó inkább adattárolókkal gazdagított bennünket, igaz, Sansa Clip nevű terméksorozata valóban egy ilyen mellékvágányt jelent, amit évek óta folyamatosan bővítget. A legújabb modell, a Sansa Clip Zip a bejelentése után azonnal belopta magát a szívünkbe, ugyanis nemcsak olcsó és praktikus darab, de számtalan hasznos extrával felvértezték.

Kisorsoltuk az ötödik heti nyerteseinket!

nyerteseink-post-5-het

Kedves Játékosunk!

Örömmel értesítünk, hogy kisorsoltuk az ötödik heti nyereményeket.

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó – ide sem kell szemüveg

20110629-gadmei-p83-pmp-olcsobbat-hu-01

Hordozható kütyük is kaphatnak 3D-s kijelzőt, ám ez esetben a gyártónak célszerű olyan technológiával előrukkolnia, amely esetében a térbeli hatáshoz nincs szükség különleges szemüvegre – ezt még a 3D-s nagyöreg, a Sony is elismeri. A Gadmei legújabb hordozható médialejátszója ilyen eszköz lesz: LED háttérvilágítású panele 3D-s megjelenítésre is képes, és azt szemüveg nélkül is élvezhetjük.