LG IPS235V-BN monitor – remek választás!

LG IPS235V-BN LED monitor

Népszerű LG monitorok | Nagyfelbontású monitorok az LG-től | LG LED monitorok kedvező áron

Remek monitort dobott piacra a dél-koreai LG, az IPS235V-BN egyszerre elegyíti az IPS-panelek és a LED háttérvilágítás-technológia előnyeit. Az eredmény egy olyan megjelenítő, ami nemcsak kiválóan teljesít gyakorlatilag minden területen – legyen szó játékról, filmezésről vagy egyszerű képnézegetésről, nem fogunk csalódni -, de az árszabását tekintve sem panaszkodhat a majdani vásárló. Nézzük, mit tud!

Monitort keresel? Segítünk választani! >>

Kisorsoltuk a Véleményvezér nyereményjáték nyerteseit!

Kedves Játékosunk!

Örömmel értesítünk, hogy kisorsoltuk a Véleményvezér nyereményjáték nyereményeit, egy Apple iPad 2-t, egy Sony fényképezőgépet, és egy Sony hordozható DVD lejátszót.

Samsung SyncMaster T27A950D monitor – egyszerűen lenyűgöző

20110921-samsung-syncmastert27a950d-monitor-olcsobbat-hu-01

A Samsung legújabb monitorát tiszta szívből ajánljuk bárkinek, már csak azért is, mert teljes értékű HDTV-ként is megállja a helyét: a szokványos feladatok ellátása mellett tévézésre és filmnézésre is kiváló. A készülék már a korábbi bemutatók alkalmával is abszolút meggyőző volt, a mély feketéje, a szép színei és a rendkívül jó kontraszt miatt lenyűgözte a közönséget, és akkor a tonnányi funkcióról és a meseszép dizájnról még nem is beszéltünk.

Logitech Wireless Solar Key K750 billentyűzet – a környezettudatos

20110912-logitech-wirelesssolarkeyk750-billentyuzet-olcsobbat-hu-01

Megint díjat követelünk a Logitechnek, a gyártó a K750-es billentyűzetbe olyan mértékű technológiai innovációt zsúfolt, hogy csak tiszteletteljesen kalapot tudunk előtte emelni reakcióként. A Wireless Solar Key K750 abszolút környezettudatos választás, ráadásul nemcsak a működését tekintve, hanem a körítést is: a Logitech mindent elkövetett annak érdekében, hogy megnyerje a zöldlelkű felhasználók kegyeit.

NEC MultiSync P241W monitor – egy új sorozat első fecskéje

20110907-nec-multisyncp241w-monitor-olcsobbat-hu-01

A NEC új LCD-monitort mutatott be a múlt héten, sőt mi több, olyan modellel rukkolt elő, amelyet egy új MultiSync-sorozat bemutatkozó tagjának szán. A P-szériás megjelenítők közül a P241W máris elnyerte a tetszésünket, elvégre nemcsak szélesvásznú képet és 24 hüvelykes képátlót ígér, hanem megfizethető áron kínál profi megoldást grafikusoknak és fotósoknak. Lássuk!

Sony Cyber-shot DSC-WX10 fényképezőgép – igazi kompakt darab

20110817-sony-cyberhostdscwx10-fenykepezogep-olcsobbat-hu-01

A Sony kompakt fényképezőgépeit nem érheti panasz általában, azokat az elvárásokat, amiket ennek a kategóriának a tagjai hivatottak teljesíteni, a gyártó modelljeinek sem okoznak problémát. Kisméretűek, meglehetősen sok automata és manuális beállítási lehetőséget találunk rajtuk, ugyanakkor viszonylag jó minőségű felvételeket készíthetünk velük – persze van az a felbontás, ahol már látszik a lemaradás.