Hordozható médialejátszók – multimédia mindig, mindenhol!

20120527-medialejatszok-olcsobbat-hu-04

FM rádiós MP3-lejátszók | MP3 lejátszásra alkalmas okostelefonok | MP3-lejátszók diktafon funkcióval

Nem áltatunk senkit: manapság a hordozható MP3- és médialejátszók tipikusan olyan termékeknek számítanak, amik folyamatosan teret veszítenek az egyre okosodó mobiltelefonokkal szemben. Ennek ellenére a hagyományos eszközöket sem kell félteni, egyfelől ezek is állandó fejlődés alatt állnak, másrészt bizonyos szituációban kifejezetten hasznosak tudnak lenni.

Amikor az autó is figyel a biztonságra…

20120520-autosbiztonsag-olcsobbat-hu-01

Tolatókamerák kedvező áron | Elektromos autós kellékek | MP3-lejátszók autóba

A technológia fejlődésével nemcsak javul az autók teljesítménye, nemcsak környezetbarátabbak lesznek kedvenc négykerekűink, de a gyártók arra is odafigyelnek, hogy különböző megoldásokkal segítsék a biztonságos vezetést és a balesetek elkerülését. Persze szó sincs arról, hogy a számítógépek leveszik a vállunkról a terheket, de az kétségtelen, hogy megkönnyítik, kényelmesebbé teszik a dolgunkat, sőt olyan szituációkban is közreműködnek, amiben a vezető érhető korlátok miatt eleve hendikeppel indulna. Mutatunk néhány példát!

Médiacenter egy cigarettás dobozban

20111130-dune-hdsmart-mediemegoszto-olcsobbat-hu-01

Akik az igazán igényes házimozizás hívei, ugyanakkor fontos számukra a sokrétű tudás, a komoly képességarzenál, és hogy mindez egy minél kisebb és praktikusabb méretű „dobozban” öltsön testet, azoknak a figyelmébe ajánlom a HDI Dune, Dune HD médialejátszó sorozatát. Sokan joggal kérdezhetik most, hogy, ha egy médialejátszót sikerült belegyömöszölni egy kisebb szótár méretű dobozba, akkor mégis hogyan lehet okosabb, mint egy nálánál jóval nagyobb készülék? Íme, az érveik.

Terítéken a kicsi és okos zenedobozok – dokkoló-körkép

20111023-audyssey-lowereastsidedockair-dokkolo-olcsobbat-hu-01

Sokszor mondtuk már, manapság nem mindenkinek van igénye, sőt pénze arra, hogy csúcskategóriás hi-fi tornyot vásároljon zenehallgatásra, no meg persze az óriási népszerűségnek örvendő MP3-formátum korában nem is feltétlenül van értelme ennek: a tömörített állomány révén sok apró részlet tűnik el a dalból, ehhez pedig felesleges súlyos összegeket költeni a legmodernebb rendszerekre. A hangos zenehallgatás, mint olyan, persze nem tűnt el, ezért az MP3-lejátszókhoz és okostelefonokhoz most három ígéretes dokkolót mutatunk be.

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó – ide sem kell szemüveg

20110629-gadmei-p83-pmp-olcsobbat-hu-01

Hordozható kütyük is kaphatnak 3D-s kijelzőt, ám ez esetben a gyártónak célszerű olyan technológiával előrukkolnia, amely esetében a térbeli hatáshoz nincs szükség különleges szemüvegre – ezt még a 3D-s nagyöreg, a Sony is elismeri. A Gadmei legújabb hordozható médialejátszója ilyen eszköz lesz: LED háttérvilágítású panele 3D-s megjelenítésre is képes, és azt szemüveg nélkül is élvezhetjük.

LG W2363D-PF monitor – három dimenzió baráti áron

20110604-lg-w2363dpf-monitor-olcsobbat-hu-01

Minden tiszteletünk azoké, akik nap, mint nap monitorokat tesztelnek, próbálnak ki. Manapság ezen a területen is nehéz kiemelkedőt alakítani a gyártóknak, ezek ismeretében pedig végképp nehéz megmondani, miért olyan érdekes az LG új monitora. Elvégre ez is csak egy fekete megjelenítő, némi extra képességgel és egészen jó árral – és mégis.