Frissebb a frissnél – Divat az otthoni víztisztítás

Fiatal nő friss vizet iszik

Víztisztító kancsók a friss ivóvízért | Szódakészítő gépek a szénsavas víz rajongóinak

Én gyerekként csapvízen szocializálódtam. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy sosem láttam, ittam üdítőt, de semmi bajom nem volt a vízfogyasztással. Nem is értettem, hogy azok, akik a csapvízre panaszkodnak, miért ilyen finnyásak. Hiszen, ahol én laktam, ott tényleg jó ízű volt a víz.

Hogyan válassz kenyérsütőt?

frissen sütött kenyér

Kenyérsütők 25 000 Ft alattKenyérsütők 1 kg-os kenyérhez | Még több kenyérsütő

A friss kenyér illata mindenkit az orránál fogva vezet, aki pedig ilyen-olyan diétára hivatkozva nem csábul el, bánhatja! A ropogós héj, a puha kenyérbél kihagyhatatlannak bizonyul, akkor meg főleg, ha az ember lánya maga áll neki dagasztani, gyúrni, sütni és talán még akkor is, ha mindezt gépi segítséggel teszi.

Olvasd tableten a legjobb recepteket >>

Disznóvágás, jó eszközök – „Lesz ugye hurka az asztalon?”

Régi húsdaráló

Elektromos húsdarálók | Nagy teljesítményű darálók

Ha nem is egyöntetűen kezdjük el dúdolni az egykor jobb időket megélt Tekknő zenekar slágerét, azért itt-ott még időnként felcsendül a falusi hangulatot idéző Discotor, ami bármennyire is abszurdnak hangzik, bizony jócskán tartalmaz igazságot.

Szendvicssütés magas (hő)fokon!

melegszendvics tálalva

Szendvics-sütők ragadásmentes felülettel | Gofrisütők az édesszájúaknak

Addig nem tudtam mit jelent egy konyhában a melegszendvicssütő jelenléte, amíg nem kaptam egyet ajándékba. Magamtól sohasem adtam volna pénzt, egy általam nem sokra becsült szerkezetért, de aztán kényszerűségből ismerkedni kezdtünk, majd én és a kis sütő csakhamar barátok lettünk, majd elválaszthatatlan reggelizőtársak. És hogy miért? Hát nézzük csak…

Keress melegszendvics receptet a laptopodon! >>

Három konyhai eszköz, amilyened biztosan nincs!

Fiatal nő főz a konyhában

Vízforralók teakészítéshez | Kávéfőzők kedvező áron | Konyhai robotgépek

Sokan még mindig nem tudják, hogy ezek a szerkezetek léteznek, azt meg hogy egy hétköznapi háztartás konyhájában is helyet kaphatnak még úgy sem. Remélhetőleg lassacskán kilépünk majd abból a körből, melyben az ilyen konyhakütyük beszerzése luxusnak számít és nem csak a modern konyhák alaptartozéka lesz. Egy csokorba szedtük azt a három háztartási gépet, melyeket ilyen-olyan okok miatt kicsit még mostohagyerekként kezelnek a háziasszonyok, íme!

Bízd másra a piszkos munkát!

Fiatal nő a mosogatógépbe

Energiatakarékos mosogatógépek | Beépíthető mosogatógépek | Mosogatógépek nagy családoknak

Tegye fel a kezét mindenki a monitorok előtt, aki szeret mosogatni! Valószínűleg igen kevés emberi felső végtag lendült a magasba, hiszen a háztartás sarkalatos pontjáról van szó. Bár közel sem mondhatni, hogy nagy a családunk, mégis néha olyan érzése van az embernek, mintha százfejű sárkányokkal élne együtt, ráadásul ennél a sárkánynál mindegyik fej külön pohárból szeret inni. Barátok között is minimum egy óra a napi mosogatási idő, amit ha jobban belegondol az ember akár olvasgatással is tölthetnénk…

TOP 20 mosogatógép: hasonlítsd össze őket! >>