Házi locsoló ajándékok

20120326-husvetitojas-olcsobbat-hu-01

Dekorációk és kiegészítők húsvétra | Hasznos kiegészítők a tojásfestéshez | Az igazi tojás helyett…

Már csak alig két hét, és ismét készülhetünk a locsolók érkezésére. Minden lányos házban ilyenkor két gondolat férkőzik be – menni vagy maradni. Sokan elszaladnak húsvéthétfőn a locsolók elől, de a bátrabbak maradnak, és még fizetséget is készítenek a locsolni érkezőknek. Cserébe az elkövetkező évben biztos, hogy nem fognak hervadozni.

Villogj a verdáddal!

20120323-autofenyezes-olcsobbat-hu-01

Közkedvelt autóápoló szerek | Autós kiegészítők, alkatrészek | Olcsó autóápoló eszközök

Elkerüljük a kéretlen dumát, nem futunk felesleges köröket, inkább rögtön belecsapunk a közepébe: a kosz nem sorolható az autók alaptartozékai közé, így amit rétegről rétegre összegyűjtöttél rajta a tél folyamán, éppen ideje lecsapatni!

A Microsoft Kinect a tudósok játékszere is

20120318-kinect-olcsobbat-hu-01

Kinect kedvező áron | Xbox 360-nal egybecsomagolt Kinect | További népszerű játékos kiegészítők

Gondoltuk volna, hogy az Xbox 360 legfontosabb kiegészítője, a Kinect ennyire népszerű lesz? A mozgásérzékelős kamerából több mint 18 millió darabot adtak el világszerte, noha a legtöbb kompatibilis játék borzasztó, a megrögzött játékosok számára egyenesen játszhatatlan. Tény viszont, hogy a Kinect hozott bőven újdonságot, elterjesztette a köztudatban, hogy a térbeli mozgásfelismerés manapság bárki számára elérhető. A Kinect ma már PC-n is használható, a hivatalos számítógépes kiegészítőhöz február óta juthatunk hozzá: ez a változat ugyan drágább némileg, de cserébe abszolút a PC-s felhasználók kívánalmainak megfelelően szabták testre, így akár a kamera fél méterről is meg tud barátkozni a derék júzerrel.

A te őrangyalod milyen gyorsan tud repülni?

A legnépszerűbb traffipax detektorok és zavarók | Lézerblokkolók olcsón | Más elektronikai kiegészítők

Megkérjük a rendőri és egyéb hivatalos szerv munkatársait, hogy egy pillanatra csukják be a szemüket, ezt a cikket ne olvassák tovább, és fáradjanak át egy másik bejegyzéshez. Olyan dologról lesz szó ugyanis, melyet valószínűleg még a jobbik esetben is csak szájelhúzással nyugtáznának.

Mobiltelefont csak elvitelre, becsomagolva

20120214-mobiltelefont-csakelvitelre-olcsobbat-hu-01

Olcsó okostelefonok kezdő felhasználóknak | iPhone-ok hozzáférhető áron | Hasznos mobilkiegészítők

Emlékeztek még az első telefontokokra? Külön üzletek szakosodtak azokra a kiegészítőkre, amiket a mobilok lepattintható váza helyére varázsolhattunk fel: vehettünk színeset, mintásat, fényeset és mattot – tényleg csak a fantáziánk szabott határt a lehetőségeknek. Azóta változott a világ, a legtöbb okostelefon borítását általában nem lehet levenni (próbáljunk csak meg csavarhúzóval nekiesni az iPhone-nak!), inkább külső tokokat találni, és azokat sem feltétlenül a szépségükért választjuk, hanem azért, mert valamilyen hasznos funkcióval rendelkeznek.

Márpedig ide fal kell! Punktum!

20120206-gipszkarton-valaszfal-olcsobbat-hu-01

Nagy valószínűséggel a férfiak kilencven százaléka értetlenül szemléli azt, amikor egy nő hirtelen ötlettől vezérelve lakberendezésbe, házátalakításba kezd és fenekestől felforgatja a jól megszokott otthont. Ha meg, ne adj isten, az említett hölgyike még szőke is (értsd külsőleg és belsőleg egyaránt), akkor lesz igazán az egészből káosz. A fent említett női szerzet én lennék, a fejfogós, kétségbeesett emberkék pedig azok a szárazépítészek, akik segítségemre rohantak…