Farsangi terülj-terülj asztalkám – 1. rész

20120222-farsangietelek-elsoresz-olcsobbat-hu-01

Olcsón is lehet jó sütőt venni! | Receptek a farsangi fogásokhoz | Elengedhetetlen kiegészítők a főzéshez

Ha az évet egy háziasszony szemével nézem, akkor valahogy az ünnepek mindig egymást érik. Ott van azonnal az újév első partija, melyet együtt ünnepelünk a barátokkal, majd azonnal lehet is készülni a farsangi szezonra. Persze ilyenkor nincs minden nap maszkabál és ovis farsang, de mégis, nincs olyan időszak, ahol megállhatna az ember lányának kezében a fakanál.

Piroska lennél vagy a farkas?

20120219-piroska-olcsobbat-hu-01

Olcsó jelmezek a farsanghoz | A legnépszerűbb farsangi jelmezek | Piroska-jelmez gyerekeknek

Gyerekkorunk sok szép emléke közül nem egy kötődik a farsangi mulatságokhoz. Ilyenkor beöltözhettünk bárkinek és bárminek, amiről csak esténként az ágyunk biztonságában álmodoztunk. Lehettünk varázslók, tündérek, megmentésre váró királylányok vagy akár bátor katicabogarak, mindenki a maga álmai szerint. Persze ezeket az álmokat mi gyerekek szőttük, de a szüleink és nagyszüleink voltak általában azok, akik megvalósították azokat, hogy az iskolai, ovis farsangon megmutathassuk a jelmezünk.

Ugyan! Ne (ál)arcoskodj!

20120218-farsang-olcsobbat-hu-01

A legnépszerűbb farsangi jelmezek | Hozzáférhető áron kínált jelmezek | Öltözz igazi Avatarnak!

Szép vagyok, okos vagyok, kedves vagyok, jól vagyok, egyetlen hibám van csak: a szerénység. A nap mint nap hordott álarcokat, most egy újabbal is kiegészíthetjük, méghozzá büszkén vállalva. Itt a farsangi szezon, amikor is mindenki annak öltözik, aminek csak akar: kakadu, akrobata, villanyszerelő…

Milyen LED-tévét vegyek karácsonyra?

20111120-led-teve-olcsobbat-hu-01

Eszünk ágában sincs kategorikusan kijelenteni, hogy idén mindenki nagyképernyős, HD-felbontásra képes televíziót fog venni karácsonyra, de a korábbi évekhez hasonlóan jó esély van arra, hogy a tévék a legnépszerűbb karácsonyi termékek között lesznek. A műszaki üzletek meglepően jó áron kínálnak egyre jobb készülékeket, érdemes nyitott szemmel járni, és lecsapni az akciókra! Mi az elérhető választékból a LED háttérvilágítást kapott LCD modelleket, vagyis becenevükön a „LED-tévéket” ajánljuk: ezek tűrhető fogyasztás mellett viszonylag jó képminőséget produkálnak. Cikkünkben három modellt mutatunk be, hogy támaszt nyújtsunk a választáshoz!